Pentru cei ce vin in Tulcea in scop turistic este mai simplu sa gaseasca o preocupare, insa ce facem noi tulcenii atunci cand vrem sa iesim la distractie in orasul nostru? Daca era sa va fac propunerea asta cand eram eu proprietar de terasa, stiam ce sa spun, dar acum ce sa fac, sa le fac gratis reclama fostilor mei concurenti? Inca NU, poate ne gasesc ei si rezolvam altfel problema, dar oricum vreau sa nu vreau, trebuie sa gasesc raspunsul la intrebarea din titlu.

Unde sa-mi petrec timpul liber in Tulcea ?

Cand eram mai tinerel, adica acum 30 de ani mergeam la strandul de la Bididia, dac cum este inchis inca din 2008, propunerea asta nu o mai pot face. Unii mai putin inspirati mergeau sa se scalde in lacul Ciuperca, acum este amenajat si nu prea e voie, deci inca o optiune ratata. Mai ramane sa treci Dunarea la Tudor Vladimirescu si sa faci o plaja acolo. Am fost, nu mi-a placut si nici apa din Dunare nu-mi inspira siguranta, nu-mi doresc sa iau o boala de piele si pe urma sa ma ung toat aviata cu diferite substante.

Mi-am propus chiar sa pun un video cu fostul strand din Tulcea, ajuns in paragina, promit sa-l adaug in curand pe site, momentan se poate vedea pe FaceBook pe pagina veche a postului Radio Argus Tulcea. Ma gandesc daca ar deschide cineva o terasa cu gradina, ceva mai mare de 50 m², unde seara sa cante o formatie live, cu muzica veche – pentru noi astia trecuti de 40 sau 50 de ani, nu ar prinde bine? Intrebarea moarte n-are, poate ne raspundeti voi!

Cum ne distram la Tulcea

Unde sa-mi petrec timpul liber in Tulcea?

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Cum-ne-distram-la-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Cum-ne-distram-la-Tulcea-150x150.jpgWebTLUtileTimp liber,Turism
Pentru cei ce vin in Tulcea in scop turistic este mai simplu sa gaseasca o preocupare, insa ce facem noi tulcenii atunci cand vrem sa iesim la distractie in orasul nostru? Daca era sa va fac propunerea asta cand eram eu proprietar de terasa, stiam ce sa spun, dar...