Primii mei ani de dupa Revolutie la Tulcea sunt legati indisolubil de postul de radio Argus si de domnul Ioan Arpasu, directorul si patronul primului post de radio independent din Judetul nostru. Daca inceputurile in ziaristica au fost legate de Inedit Press, cele de mic afacerist in Tulcea au fost legate de postul de radio local, condus de Ioan Arpasu – cu sediul pe strada Garii, in blocul turn. Cum am ajuns sa-l cunosc pe indraznetul investitor, radio-amator si cum am reusit sa aduc si eu mica contributie la bunul mers al postului de radio, nu mai stiu. Stiu insa ca ne-a legat o prietenie neconditionata, chiar daca nu am fost la chefuri si petreceri impreuna.

Radio Argus Tulcea

La fiecare incercare de a avea o pagina dedicata orasului Tulcea mi-am adus aminte de Ioan Arpasu, plecat dintre noi zic eu, prea devreme. Ce a ramas in urma sa? Amintiri si un post de radio despre care nu mai stiu nimic. Sunt fericit ca am creat acea pagina speciala pentru Radio Argus, insa mi-e rusine ca atat de rar postez in ea.La fel si despre domnul Cercel, prea rar imi amintesc de cel cu care ne chinuiam sa facem spoturile publicitatre, mereu deschis la nou – desi la varsta dansului mai rar asa ceva.

Daca tot am ajuns in acest punct, vreau sa-i multumesc patronului si celui ce a infiintat Radio Argus pentru reclamele primite pe post, fara ca eu macar odata sa fi platit ceva. Fara ajutorul sau cred ca niciodata nu as fi reusit sa pun pe picioare mica scoala de informatica, pe unde au trecut daca nu mii de tulceni, macar sute. Poate mai trece pe aici cineva care-si aduce aminte de acele vremuri, motiv pentru care las deschise comentariile!

Ioan Arpasu

Ioan Arpașu – directorul postului de radio Argus Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Ioan-Arpasu.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Ioan-Arpasu-150x150.jpgWebTLInformatiiCultura
Primii mei ani de dupa Revolutie la Tulcea sunt legati indisolubil de postul de radio Argus si de domnul Ioan Arpasu, directorul si patronul primului post de radio independent din Judetul nostru. Daca inceputurile in ziaristica au fost legate de Inedit Press, cele de mic afacerist in Tulcea au...