Poate ca daca nu se schimba ceva in modul de a obtine permisele de pescuit in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii uitam sa va spun ca pescuitul recreativ este indicat macar odata in viata. Eu unul nu mai pescuisesc de aproape 30 de ani, dar asta nu inseamna ca tu nu trebuie sa vii in Delta si sa pescuiesti linistit. Dar pentru asta ai nevoie de un permis, pe care il poti obtine de la ARBDD, schimbarea fiind de fapt modul de a obtine acest permis – adica acum merge si online!

La pescuit in Delta Dunarii in 2015

Asa cum stiti permisul de intrare in Rezervatia Deltei Dunarii se putea obtine pentru o zi, o saptamana sau un an, insa pentru asta trebuia sa stai la coada. Acum in sfarsit putem obtine acest permis si online. Din cate stiu existau si niste automate de unde puteai lua acest permis, insa nu toti sunt obisnuiti cu ele, sau nu stiu unde sa le gaseasca. Mai mult, sunt doar doua in tot orasul, unul este la Hotel  Delta si unul chiar la sediul ARBDD, care si el este destul de greu de gasit, daca nu stii orasul. Asa ca mai bine o faci de acum simplu, online.

Accesul cu nave si ambarcatiuni necesita un alt fel de permis, la fel si pentru accesul cu autoturisme – care culmea nici nu e scump, 10 lei pe zi sau 100 de lei pe an. Nu pricep de ce pentru ambarcatiuni pretul anual este tot de 100 de lei, in schimb pentru o zi platesti 20 de lei, insa asta nu e treaba noastra, e a politicienilor probabil.

Tariful pentru a putea pescui – evident distractie nu afacere – este de 30 de lei pe an, infim am spune noi, chiar si pentru turistul amator de pescuit. Fir intins!

La pescuit in Delta Dunarii

La pescuit in Delta Dunarii in 2015

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/La-pescuit-in-Delta-Dunarii.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/La-pescuit-in-Delta-Dunarii-150x150.jpgWebTLTurismDelta Dunarii
Poate ca daca nu se schimba ceva in modul de a obtine permisele de pescuit in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii uitam sa va spun ca pescuitul recreativ este indicat macar odata in viata. Eu unul nu mai pescuisesc de aproape 30 de ani, dar asta nu inseamna ca tu...