Am fost contactati ieri de cativa romani stabiliti in Germania care s-au plans ca nu au cu ce veni acasa de sarbatori sau in concediu, majoritatea firmelor de transport persoane si colete nu trec prin Tulcea, cele mai apropiate destinatii fiind Galati si Constanta. Asa ca ne-am gandit sa lansam noi provocarea, poate pana la urma sunt si astfel de firme, doar ca nu au ajuns pana acum sa intre in legatura cu tulcenii din Germania. In acest moment suntem conectati cu 10 grupuri ce insumeaza peste 40 de mii de romani aflati la munca in Germania.

Transport de persoane si colete Germania

Portalul romanilor din Germania are deja un program de rezervari online in care sunt inscrise destul de multe firme ce asigura transportul de persoane si colete din Austria, Germania in Romania. Prin urmare daca ar fi astfel de firme si in Tulcea, sau care trec de obicei regulat prin orasul nostru, sunt rugati sa ia legatura cu noi, pentru a stabili un mod concret de colaborare.

Este posibil ca in cazul in care numarul acestora depaseste 10 sa implementam si noi acel program de rezervari online pe site, iar cu aceasta ocazie am vrea sa stim si daca sunt persoane interesate de astfel de servicii, adica ar dori sa calatoreasca in Germania, Austria sau Belgia si Olanda. Deasemenea avem stranse legaturi cu romanii din Irlanda, deci daca treceti pe aici, lasati un semn.

In speranta ca am reusit sa atragem atentia si asupra acestui subiect, va urma un sfarsit de saptamana cat mai bun, nu uitati sa treceti din cand in cand si pe aici!

Transport Germania

Transport Germania persoane, colete si mașini pe platforma

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Transport-Germania.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Transport-Germania-150x150.jpgWebTLUtileTransport,Turism
Am fost contactati ieri de cativa romani stabiliti in Germania care s-au plans ca nu au cu ce veni acasa de sarbatori sau in concediu, majoritatea firmelor de transport persoane si colete nu trec prin Tulcea, cele mai apropiate destinatii fiind Galati si Constanta. Asa ca ne-am gandit sa...