Daca locuiesti in comuna Sarichioi din judetul Tulcea, adica esti unul dintre cei 5.800 de locuitori, inseamna ca de azi te bucuri de zapada, cazuta din belsug pe meleaguri dobrogene. Totusi strazile sunt circulate, locuitorii din comuna sunt harnici si nu s-au lasat calcati de iarna crunta si de viscol, au curatat zapada si arata precum vedeti si in poza. Gerul nu sperie pe nimeni in Sarichioi, pentru ca aici lemnele sunt pregatite din timp si sobele te incalzesc ceva mai bine decat caloriferele de la bloc.

Zapada de peste un metru in comuna Sarichioi

Acum daca vrei sa pescuiesti la copca, lacul Razim te asteapta, tot ce trebuie sa faci este sa-ti iei unditele daca esti localnic, iar daca nu – sa-ti cauti o gazda primitoare. Aici iarna e placut, strazile nu se mai vad precum vara, ca-s neasfaltate, lumea sta mai mult prin gospodarie, deci intr-un cuvant, viata la tara. Daca esti intresat de o astfel de viata poti cauta si o casa de vanzare in Sarichioi, nu sunt scumpe si chiar merita sa ai o casa de vacanta aici – sau chiar sa te stabilesti.

Daca vrei sa cumperi teren in Sarichioi ai sanse mari anul acesta, au aparut oferte noi. De exemplu pentru o casa in Sarichioi cu teren aferent de 1000 m² se cer intre 30 si 33 de mii de euro, casa cu trei sau patru camere, renovata si mobilata. Nu va sfatuiesc sa cumparati case vechi ce trebuiesc renovate, pentru ca aici costa ceva mai scump sa-ti renovezi casa, evident datorita distantei mari fata de centrele urbane.

Iarna la Sarichioi

Zapada de peste un metru in comuna Sarichioi

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2017/01/Iarna-la-Sarichioi.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2017/01/Iarna-la-Sarichioi-150x150.jpgWebTLInformatiiSarichioi,Turism
Daca locuiesti in comuna Sarichioi din judetul Tulcea, adica esti unul dintre cei 5.800 de locuitori, inseamna ca de azi te bucuri de zapada, cazuta din belsug pe meleaguri dobrogene. Totusi strazile sunt circulate, locuitorii din comuna sunt harnici si nu s-au lasat calcati de iarna crunta si de viscol,...