Caut urgent loc de munca in Tulcea ca bona interna. Pentru detalii sunati la numarul de telefon 075652222 de luni pana duminica intre orele 8:00 – 18:00. Am 24 de ani si experienta de trei ani in meseria de bona. Doresc angajare pe raza municipiului Tulcea. Daca este posibil carte de munca, contract de munca pe perioada determinata sau nedetrminata.

Caut loc de munca ca bona interna in Tulcea full time sau part time

Cauti o bona grijulie pentru copilul tau? Ma numesc Ana si caut sa ma angajez ca bona interna in Tulcea, ma gasesti la numarul de telefon 075652222. Pot fi si menajera daca ai nevoie pentru menaj, deci nu ezita sa ma suni si in cazul in care ai nevoie doar de cineva care sa faca curatenie periodic. Pot incepe munca imediat, cauta-ma la numarul de telefon din anunt pentru a stabili detaliile angajarii!

Cauti si tu o bona in judetul Tulcea? Lasa mesajul tau aici sau pe FaceBook in grupul sau pe pagina Caut Bona! Mii de persoane din tara si strainatate intra si citesc anunturile publictate pe site-ul de socializare, iar avantajul de a fi gasit rapid si de a discuta direct este evident. Totul este GRATUIT, nu se percep comisioane si nu sunt firme de recrutare. Totul este transparent, direct intre cei interesati si fara a interveni cineva in negociere. Lasati mesajele scrise corect gramatical, fara majuscule si cu date de contact!

Bona interna in Tulcea

Caut loc de munca ca bona interna in Tulcea full time sau part time

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2017/01/Bona-menajera-Interna-600x300.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2017/01/Bona-menajera-Interna-150x150.jpgWebTLLocuri de muncaBona,Bona Interba
Caut urgent loc de munca in Tulcea ca bona interna. Pentru detalii sunati la numarul de telefon 075652222 de luni pana duminica intre orele 8:00 - 18:00. Am 24 de ani si experienta de trei ani in meseria de bona. Doresc angajare pe raza municipiului Tulcea. Daca este posibil carte...