Nu-mi pasa daca esti sau nu de acord cu mine, ador vocea lui Grigore Lese dar cred ca are o inima de lut, asta ca sa fiu si eu mai bland, caci pe un site de informatii si stiri trebuie sa-ti alegi cu grija cuvintele. Nici pomeneala sa discutam aici despre calitatile vocale si de artist ale domnului Grigore Lese , cunoscut inca din 1982, cand a si luat primul sau premiu. Nici despre viata lui de familie nu are rost sa discutam, ci despre incidentul din Canada as dori eu sa vedem ce se mai poate zice.

Grigore Lese o voce de aur, un suflet de lut

Din ce am intels eu de la domnul George Motoc, pe care nu-l cunosc personal si nici nu am auzit de el pana azi, domnul Grigore Lese a sustinut un recital intr-o biserica din Toronto, Canada. Pana aici nimic deosebit, romanii din Toronto si-au luat bilete pentru a asculta o voce de aur, in biserica din oras. Doar ca desi recitalul era programat la ora 19:00, din cauza unui interviu dat ad-hoc, Grigore Lese a intarziat jumatate de ora. O fi de bine, o fi de rau? Iar povestea canadiana a bardului din Tara Lapusului continua, din lipsa de organizare, sonorizarea a lasat de dorit. George Motoc spne ca nu si-a ridicat microfonul, desi din cate stiu eu, in biserica acustica este excelenta, iar la vocea sa – Grigore Lese nu cred ca avea nevoie de microfon.

Ultimul act: un copil plange si Grigore Lese se supara, face galagie si ii da afara de la recitalul sau. Acum cum ramane cu banii platiti si cu romanii veniti sa-l asculte nu stiu, dar stiu ca a exagerat. De ce? Numai domnia sa stie, noi NU. O sa vedem o reactie oficiala, sa nu – nu mai conteaza, important este ca s-a facut de ras!

Grigore Lese in Canada

Grigore Lese o voce de aur, un suflet de lut