Festivalul Pro ”Istoria Fest” se va desfasura din nou la Cetatea Enisala, un eveniment la care portalul Tulcea Info te invita sa participi in perioada 28 -29 august. Festivalul vrea sa promoveze frumusetile Romaniei, este unul itinerant – adica isi schimba locatia in fiecare an, iar aul acesta a venit randul judetului Tulcea, locatia Cetatea Enisala. Artisti indragiti va vor incanta cu muzica lor, invitati fiind Mircea Vintilă, Nicu Alifantis sau grupul Folk Frate.

Festivalul Pro ”Istoria Fest” din nou la Cetatea Enisala – 28 -29 august 2015

Daca veti reusi sa ajungeti sa vizitati Cetatea Enisala in perioada 28 -29 august 2015 cu siguranta veti avea parte de doua zile de relaxare, muzica buna si veselie. Ina fara de muzica aici vor fi prezente trupe de teatru de papusi pentru cei mici si pentru iubitorii de muzica autentica din zona Dobrogei, ansambluri si cantareti de muzica populara.

Pentru cei care au mai participat la Festivalul Pro ”Istoria Fest” este cunoascut faptul ca pe parcursul a doua zile aici se desfasoara activitati diverse recreative, cum ar fi tirul cu arcul,  dar si ateliere de modelaj, sculptura sau pictura. Mai pe scurt, activitati diverse pentru oricine doreste sa se alature miilor de participanti de la Enisala.

Daca ma intrebati pe mine ce anume mi-a placut la cele trei editii la care am participat, fara sa ma gandesc mult raspund: focul de tabara, in jurul caruia se canta si se danseaza! Recunosc ca desi as fi vrut sa merg la toate editiile, din 2011 de cand a luat fiinta Festivalul Pro ”Istoria Fest”, am reusit sa ajung doar la trei editii, sper sa reusesc sa pargurg cei 2000 de kilometri si sa ajung si la Tulcea anul acesta.

Pentru organizarea de anul acesta as dori sa multumesc sprijinului acordat de Consiliul Local Sarichioi. Este o ocazie unica de a va cunoaste tara si in acelasi timp sa petreceti doua zile de neuitat, la poalele unei cetati medievale: Yeni-Sale. Este o parte din istoria locurilor acestea, pe care ar trebui sa stim sa o pretuimm la adevarata ei valoare!

Cetatea Enisala Tulcea

Festivalul Pro ”Istoria Fest” din nou la Cetatea Enisala si in 2015

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Cetatea-Enisala-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Cetatea-Enisala-Tulcea-150x150.jpgWebTLTurismCetatea Enisala,Cultura
Festivalul Pro ”Istoria Fest” se va desfasura din nou la Cetatea Enisala, un eveniment la care portalul Tulcea Info te invita sa participi in perioada 28 -29 august. Festivalul vrea sa promoveze frumusetile Romaniei, este unul itinerant - adica isi schimba locatia in fiecare an, iar aul acesta a...