La rubrica utile nu stiam cu ce sa incepem, nu pentru ca nu am avea idei ci din potriva, erau prea multe. Asa ca am zis noi sa inauguram rubrica Gura targului, unde voi veti fi vedetele, adica voi veti da stiri din Tulcea, informatii utile si de ce nu, chiar zvonuri. Poate ca asa in timp vom deveni cel mai citit site de anunturi locale, din judetul Tulcea. Glumeam evident, stiti cum se spune, vrabia malai viseaza! Dar mai stii, de voi depinde se aveti un site de anunturi gratuite, fara reclame si alte informatii inutile!

Gura targului sau ce se mai aude prin oras

Speranta noastra, a celor trei redactori ai portalului Info Tulcea este sa vedem cat mai multi dintre concitadinii nostri prezenti pe site, cu un zvon sau o stire locala, iar daca este cazul cu un anunt gratuit! Azi suntem doar trei, insa maine am putea deveni 50 sau chiar 100, depinde de noi daca ne dorim asta. Daca te-ai saturat de publicatii unde altii dicteaza ce se publica si cum, iata ca noi vrem sa schimbam ceva in presa tulceana, cititorii sunt in acelasi timp redactori, editori sau de ce nu, patroni! Cum?

Cred ca partea asta cu patroni te-a cam pus pe ganduri, asa ca o sa-ti explic. S-a deschis un nou magazin in Tulcea, ai trecut pe alaturi si discuti cu patronul, faci o poza si dai stirea pe site! Am uitat sa spun ca i-ai cerut patronului 50 de lei, ai pus in contul site-ului 20, iar 30 sunt ai tai! Uite ca ai devenit patron si salariat in acelasi timp. Merge?

Gura targului

Ai o știre de senzație, o informație de ultima ora? Adaugă o știre chiar acum!

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Gura-targului.jpeghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Gura-targului-150x150.jpegWebTLUtileOferte
La rubrica utile nu stiam cu ce sa incepem, nu pentru ca nu am avea idei ci din potriva, erau prea multe. Asa ca am zis noi sa inauguram rubrica Gura targului, unde voi veti fi vedetele, adica voi veti da stiri din Tulcea, informatii utile si de ce...