Restaurantul Rosmarino din Germaina are nevoie urgenta de patru angajati pentru sediile din Olching si cel din Salzgitter – Lebenstedt, Pentru detalii puteti scrie pe adresa de email de mai jos sau puteti suna direct la numarul de telefon afisat in poza. Se angajeaza doi bucatari, un ospatar si un ajutor de bucatar – de fapt cineva bun la toate, se va ocupa si de curatenie, etc. Salarii atractive si angajare cu forme legale. Se cere obligatoriu cunoasterea limbii germane la nivel B2.

Locuri de munca in Germania – bucatari si ospatari

Pentru cele doua locuri de munca din Salzgitter – Lebenstedt se cauta de preferinta un cuplu, o persoana pentru postul de bucatar cu experienta in domeniul bucatariei mediteraneene si una va lucra ca ajutor de bucatar si se va ocupa si de curatenie. Salariul oferit este de 2000 de euro net pentru ambele persoane – cuplu – adica cate 1000 de euro pentru fiecare. Se acorda cazare si doua mese pe zi.

Pentru cele doua posturi din Olching se cauta un bucatar si un ospatar, cerintele fiind aceleasi, adica limba germana la nivelul B2 si experienta in domeniu. Salariu atractiv, nu se acorda cazare si masa. Mai multe detalii gasiti pe site-ul romanilor din Germania sau pe cel cu locuri de munca – i4Job.Info – unde veti gasi in permanenta oferte si locuri de munca disponibile in Germania, Austria sau in alte tari din Uniunea Europeana.

Ca de obicei va reamintim ca pe site-ul oficial EURES gasiti oferte de munca in UE postate de angajatori, fara intermediari. NU se percep comisioane!

Restaurant Rosmarino - Germania

Locuri de munca in Germania – bucatari si ospatari

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/08/Restaurant-Rosmarino-Germania.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/08/Restaurant-Rosmarino-Germania-150x150.jpgWebTLLocuri de muncaExtern,Germania,Oferte
Restaurantul Rosmarino din Germaina are nevoie urgenta de patru angajati pentru sediile din Olching si cel din Salzgitter - Lebenstedt, Pentru detalii puteti scrie pe adresa de email de mai jos sau puteti suna direct la numarul de telefon afisat in poza. Se angajeaza doi bucatari, un ospatar si un ajutor...