Portalul Info Tulcea angajeaza agent publicitar, adica o persoana care sa stranga publicitate ce va fi plasata pe site-ul nostru. Aceasta poate fi sub forma de banner ( poza ), articol publicitar sau poate imbraca orice forma considera cel care o plateste ca este in avantajul sau. Agentul publicitar va incasa 75% din venituri, dar va trebui sa adica un venit de minim 10 euro pe luna pentru site. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, nu ezita sa ne scrii folosind formularul de mai jos sau rubrica contact.

Info Tulcea angajeaza agent publicitar

Informatie: cati agenti publicitari angajam? Oricat de multi, puteti aduce publicitate nu neaparat din Tulcea, nici macar nu este obligatoriu din judet, pot fi firme sau persoane care isi doresc sa se faca cunoscuti la noi in oras si judet! Deci cum acum nu avem niciun agent publicitar – echipa redactionala nu se afla in Romania, sunt bineveniti oricat de multi.

Modalitati de plata: PayPal sau transfer bancar la BCR. Agentul publicitar poate pastra partea sa de venit, noua ne transmite exact cat trebuie. Ce fac daca am gasit  doar un singur beneficiar? Atunci cum un banner costa 10 euro/luna, tu iei jumate si noi restul. Tot noi suportam si comisioanele bancare, deci tu ramai cu venitul intact!

Candidatul ideal: persoana fizica ce detine PFA, firma. Tanar sau batran, fata sau baiat, nu conteaza, important este sa fie determinat si consecvent. Oportunitate: detinem si site-ul aromanilor din Dobrogea! Deci sanse duble de castig!

Stiri locale din Tulcea

Info Tulcea angajeaza agent publicitar

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Mica-publicitate-Tulcea1-600x213.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Mica-publicitate-Tulcea1-150x150.jpgWebTLLocuri de muncaEconomic,Oferte,Timp liber
Portalul Info Tulcea angajeaza agent publicitar, adica o persoana care sa stranga publicitate ce va fi plasata pe site-ul nostru. Aceasta poate fi sub forma de banner ( poza ), articol publicitar sau poate imbraca orice forma considera cel care o plateste ca este in avantajul sau. Agentul publicitar...