de fapt la 31 august intra in vigoare noua lege a constructiilor civile din Romania, o noua gaselnita a guvernului Ponta care ne face viata mai usoara. Vrei sa-ti construiesti o casa, la tara sau la oras, nu conteza – angajeaza un diriginte de santier! Asta inseamna ca mai dai un ban, iar cei ce lucrau in constructii si isi construiau singuri casuta la tara, pot sa-si puna bani deoparte, pentru noul sef de santier! O fi bine, o fi rau? Pana acum nu am auzit de case care s-au darmat sau au fost construite anapoda, mai ales ca de cele mai multe ori au la baza un proiect cumparat. Deci pretul caselor va creste iar!

Noua lege a constructiilor civile se aplica de pe  31 august 2015

Cine se ocupa de aplicarea noii legi? Evident Inspectoratul de Stat în Constructii – care vca aviza orice modificare adusa casei tale, caci daca la constructia uneia noi am intelege ideea legii, cand vine vorba de adaugat o terasa in fata casei, parca nu as da iar alti bani, alta distactie. Iar daca te gandesti sa nu faci cum vrea guvernul, pregateste ceva bani pentru amenzi usturatoare!

Noua lege prevede aprobari peste aprobari, experti care supervizeaza expertii si evident o mica taxa pentru stat, de 0,5% din valoarea constructiei. Asa au aparut noi categorii de angajati: experti tehnici ce vizeaza planul casei, verificatori  tehnici si alti tehnici de care pana acum nu aveai nevoie. Adica ca la romani, 10 cu mapa si daca e posibil maxim unul cu sapa! Pe banii tai, evident!

Stii ce am remarcat eu in ultimii ani de guvernare PSD? Ca cei ce mai au o bruma de bani sau de initiatica sunt storsi de bani pana la ultima picatura, adica cei cu case si masini. Legi noim amenzi din ce in ce mai mari, alergatura din ce in ce mai multa! Tot inainte mandri pionieri – ma refer la pionieratul de a trai in Romania! Legi ca in vest, salarii si venituri ca in est – dar doar pentru popor, ei au dreptul la pensie dupa 4 ani de dormit in Parlament!

constructii civile

Noua lege a constructiilor civile se aplica de pe 31 august 2015

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/08/constructii-civile.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/08/constructii-civile-150x150.jpgWebTLUtileEconomic,PSD,Wiki
de fapt la 31 august intra in vigoare noua lege a constructiilor civile din Romania, o noua gaselnita a guvernului Ponta care ne face viata mai usoara. Vrei sa-ti construiesti o casa, la tara sau la oras, nu conteza - angajeaza un diriginte de santier! Asta inseamna ca mai dai un...