Posteaza 100% GRATIS anunturi pe site-ul Info Tulcea, incepand de azi toate persoanele fizice care doresc sa posteze anunturi de mica publicitate pe site-ul nostru o pot face prin intermediul formularului de mai jos. Indiferent ca este vorba de un anunt legat de vanzarea sau cumpararea unui imobil, masini sau de inchirierea unei garsoniere, puteti posta aceste anunturi pe site-ul Info Tulcea in mod GRATUIT.

AtentieIn atentia societatilor comerciale si a persoanelor care efectueaza servicii: Anunturile ce au scop obtinerea de profit nu sunt GRATUITE. Acestea sunt considerate reclama (Publicitate) si se supun altor reglementari de postare. Totusi anunturile de angajare si oferte de munca sunt admise in mod gratuit, fiind obligatorie respectarea anumitor reguli: anuntul trebuie sa fie creat special pentru site-ul nostru – deci textul nu trebuie sa mai apara pe alte site-uri, facebook, etc. Obligatoriu se vor da un minim de informatii despre locul de munca oferit: localitate, salariu si dac se incheie contract pe perioada determinata sau nu. Evident ar fi bine sa fie incluse in anunt cerintele – calificare, permis auto, limbi straine, etc.

In speranta ca v-am fost de folos si vom gasi o modalitate de colaborare in interesul dumneavoastra si al cititorilor nostri, va asteptam alaturi de echipa noastra. Preturile de publicitate pe site-ul nostru vor fi negociate cu departamentul de Social Media cu fiecare solicitant in parte.

Mica-publicitate-Tulcea