Portalul Tulcea.Info are o istorie destul de lunga, doar ca la inceput a facut parte din proiectul e4Ro, apoi din iRomania si abia azi a reusit sa devina un proiect de sine statator. Am fi putut transfera toata arhiva pe noul portal al orasului Tulcea, insa evident asta ar fi insemnat sa ramanem ancorati in trecut. Cum suntem la un nou inceput de drum, daca ai putin talent la scris si vrei sa ne ajuti sa facem primii pasi, esti asteptat alaturi de noi. Cu siguranta putem face lucruri bune pentru comunitatea din orasul si judetul Tulcea.

Despre Tulcea.Info

Stim ca nu este usor sa ai un portal care sa fie si util, dar mai ales sa fie pe placul tuturor, asa ca daca aveti sugestii, abia asteptam sa le auzim. Eu sunt nascut in Tulcea si am stat aici pana in 1980, apoi am revenit in 1992 si am stat pana in 2004, cand am luat drumul strainatatii. Totusi aici sunt cele mai vechi si mai frumoase amintiri, ani de gradinita, liceul si anii in car eieseam cu Octav sau cu Titi la o bere. Aici l-am cunoscut pe Ioan Giurguvanu la Agemar, una din primele firme adevarate din orasul Tulcea, care poate ar fi reusit sa schimbe cate ceva daca ar fi avut putin sprijin de la prieteni si mai ales de la autoritati.

Anii au trecut, orasul Tulcea imi pare din ce in ce mai necunoscut, au trecut anii in care am predat la liceul Spiru Haret, multi m-au uitat si ei pe mine, prietenul Emil Bibu s-a mutat la Bucuresti, intr-un cuvant – anii au trecut! Totusi ma bucur ca am reusit sa redeschid acest portal pentru prietenii si locuitorii din Tulcea!

Tulcea

Orașul Tulcea – lacul Ciuperca