Cel mai estic oras de pe harta Romaniei este Sulina, locul unde Dunarea si Marea se infratesc si dau nastere unui peisaj unic in Europa – as fi zis in lume dar nu vreau sa se creada ca laud asa de mult un loc unde te simti cu adevarat in Paradis. Am fost o singura data la plaja din Sulina, nu cred insa ca am vazut undeva un nisip mai fin, chiar daca am vizitat Grecia, Dubaiul sau chiar de doua ori Nisa – deci evident si celebra Coasta de Azur.

Sulina – miracolul dintre Dunare si Marea Neagra

Nu o sa astept sa se ocupe guvernul de turismul din Delta Dunarii, o sa merg mai departe cu ideea ca noi putem dezvolta tara asta fara sa mai asteptam de la cei ce doar se imbogatesc, sa faca ceva. Daca fiecar eroman ar merge cel putin odata in viata la Sulina orasul s-ar dezvolta incet dar durabil. Iar tu nu ai sa regreti niciodata ca ai fost la capatul Pamantului, ca ai vazut nuferii si ai inotat in apa marii, in timp ce la doi pasi Dunarea iti oferea pestele pentru saramura.

Candva Sulina era un oras cosmopolit, dovada sunt mormintele din cimitirul orasului, gasesti acolo nume ce provin de pe toata Trerra. Azi este un oras semi-adormit, unde doar cunoscatorii pasesc mai des, iar temerarii vin cu gandul de anu sta mai mult de cateva zile. Iar daca am vorbit de cimitir, sa nu uitam si de Cimitirul Maritim, la fel de unic in Europa ca si Delta Dunarii. Despre farul din Sulina nu va mai spun, il vedeti in imagine, dar poate ar fi interesant sa mergeti pana acolo, sa-l vedeti in realitate, ce ziceti?

Sulina Romania

Sulina – miracolul dintre Dunare si Marea Neagra

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/10/Sulina-Romania.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/10/Sulina-Romania-150x150.jpgWebTLTurismDelta Dunarii,Sulina,Timp liber
Cel mai estic oras de pe harta Romaniei este Sulina, locul unde Dunarea si Marea se infratesc si dau nastere unui peisaj unic in Europa - as fi zis in lume dar nu vreau sa se creada ca laud asa de mult un loc unde te simti cu adevarat...