O sedinta foto se poate face in mai multe feluri si pentru mai multe scopuri. Una este o sedinta pentru portofoliul unui fotomodel si alta este o sedinta pentru un om normal, care doar vrea sa aiba niste portrete bune, eventual potrivite pentru pus pe facebook.

Cei care nu au experienta ar fi bine sa apeleze la un profesionist si pot vedea din linkul urmator cateva indicatii pentru sedinta foto.

Ce este bine sa stiti? In general, fotograful se va ocupa de dv. si nu trebuie sa va faceti prea multe griji, atunci cand calcati pragul unui studio foto. Veti fi aranjat in cea mai buna lumina, vi sa va spune cum trebuie sa stati, ce sa faceti cu mainile, cum sa zambiti, sau ce expresie faciala ar trebui sa aveti.

Totusi, este bine sa evitati anumite aspecte inainte de o sedinta foto. Nu purtati camasi sau bluze in culori care arata rau in combinatie cu pielea. Spre exemplu, o camasa verde va reflecta o parte din culoare pe partea inferioara a mandibulei si pe gat si nu veti arata prea bine cu reflexe verzui pe pielea din acele zone.

Nu purtati haine sau incaltaminte noua, pe care nu ati mai purtat-o niciodata pentru ca este posibil sa va simtiti inconfortabil si sa nu stiti de ce. De asemenea, evitati imbracamintea sau incaltamintea incomoda. Imbracati-va mai subtire decat de obicei, din cauza emotiilor este posibil sa transpirati cu usurinta.

Nu intarziati la sedinta foto, veti enerva fotograful si veti avea un usor sentiment de vinovatie, care va poate impiedica sa va relaxati. Relaxarea este foarte importanta si este bine sa chemati in ajutor orice mijloace care sa duca la o stare de relaxare. 50 de grame de tarie va pot destinde un pic.

Puteti sa pregatiti poze pe care le-ati vazut prin diverse locuri, pe net si care v-au placut. Aratati-le fotografului si cereti-i sa va puna in acele ipostaze sau in acea lumina.

Aparat Foto Nikon

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/11/Aparat-Foto-Nikon.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/11/Aparat-Foto-Nikon-150x150.jpgWebTLUtileIT,LifeStyle
O sedinta foto se poate face in mai multe feluri si pentru mai multe scopuri. Una este o sedinta pentru portofoliul unui fotomodel si alta este o sedinta pentru un om normal, care doar vrea sa aiba niste portrete bune, eventual potrivite pentru pus pe facebook. Cei care nu au...