Cred ca nu mai suport sa mai vad o singura data titluri de genul: Important pentru romanii din diaspora, Aveti grija – uite ce ne asteapta, Ultima ora – citeste acum, etc. Daca nu te-ai obisnuit inca cu stilul lor dai click si intri pe stire, iar spre marea ta mirare nu gasesti nimic util, de multe ori fiind vorba de propuneri legislative ale unui deputat sau senator adormit, iar cu alte multe ocazii dai peste dezinformari. Asa se face astazi jurnalism?

Stirile de ultima ora din marile cotidiene romanesti pe FaceBook

Eu unul m-am saturat de astfel de stiri, nu stiu daca pe tine te deranjeaza sau nu, dar eu unul nu le mai suport. Daca ma plictisesc de internet, deschid televizorul si ce vad? Alte stiri interesante, accidente si mai stiu eu ce barbarii. Dar in Romania si in general in lume doar stiri de genul asta exista? Culmea este ca daca nu au astfel de stiri din tara, le cauta prin Nepal sau Papua Noua Guinee, doar sa nu treaca un buletin informativ  fara o stire de genul asta.

Intru azi pe grupul de discutii al unei comunitati de romani din Germania – ca sa fiu mai exact romanii din Stuttgart – si ce vad? Am de aprobat nici mai mult nici mai putin de 982 de postari! Mai omule, aproape 1000 de postari si 90% dintre ele vin de la onlinereport sau  Blasting News. Toate au acelasi tipar: Soc in Diapora – romanii din Germania vor avea conturile inchise, intri si ce vezi? O stire banala despre o propunere prin care ANAF ar putea bloca conturile din strainatate pentru cei reu platnici! Asa si? Este legea aprobata? NU! Este macar in dezbatere publica sau in Parlament? NU! Atunci ce? Chiar nu le este rusine sa dea astfel de titluri? NU!

breaking-news

Stirile de ultima ora din marile cotidiene romanesti pe FaceBook

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/breaking-news.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/breaking-news-150x150.jpgWebTLInformatiiIT
Cred ca nu mai suport sa mai vad o singura data titluri de genul: Important pentru romanii din diaspora, Aveti grija - uite ce ne asteapta, Ultima ora - citeste acum, etc. Daca nu te-ai obisnuit inca cu stilul lor dai click si intri pe stire, iar spre marea...