Pan ala data lansarii oficiale nimeni nu poate spune cu certitudine ca vom avea iPhone 7 sau iPhone 6S, dar ceea ce stim sigur este ca vom avea parte de performanta. Mai stim ca la ultimul test Samsung a luat fata celor de la Apple, deci o revansa trebuie sa vina din partea americanilor, daca vor sa-si pastreze cota de piata. Nu mai este mult pana in septembrie, cand Apple lanseaza de obicei ultima sa inovatie in materie de smartphone, iar zvonurile circula deja cu viteza luminii pe internet despre ce poate si ce nu poate sa faca noul model de iPhone.

iPhone 7 sau iPhone 6S – ce va fi de fapt ?

Gurile rele spun ca anul acesta Apple va schimba traditi asi va lansa noul model de iPhone 7 – sau poate iPhone 6S in august, csa sa-i ia pe toti prin surprindere. Chnezii se lauda ca deja s-au apucat de munca si lucreaza de zor la noul model. Tot de la surse din China aflam ca de fapt designul noului telefon va fi aproape identic cu cel al modelului iPhoine 6, desi nu cred asa ceva, sigur urmasi ilui Steve Jobs vor veni cu ceva ce va scoate banii din buzunarul americanilor inca din prima zi.

O alta intrebare ceisi va afla raspunsul odat acu lanbsarea este legata de ecranul noului telefon, voma vea doua versiuni sau doar una? Vor merge americanii doar pe ecranul de 4,7 inch sau va fi si o varinata cu ecran de 5,5 inch – iPhone 6S Plus? Va reusi gigantul Apple sa-l bata pe Samsung Galaxy S6, sau coreeni vor ramane totusi pe locul I in clasamentul performantelor?

iPhone 6 sau iPhone 7

iPhone 6 sau iPhone 7 ce va fi de fapt noul smartphone Apple ?

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/iPhone-6-sau-iPhone-7.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/iPhone-6-sau-iPhone-7-150x150.jpgWebTLUtileiPhone 7,IT,Wiki
Pan ala data lansarii oficiale nimeni nu poate spune cu certitudine ca vom avea iPhone 7 sau iPhone 6S, dar ceea ce stim sigur este ca vom avea parte de performanta. Mai stim ca la ultimul test Samsung a luat fata celor de la Apple, deci o revansa trebuie...