Erwin Albu nu se lasa infrant de autoritati, a infiintat “Cosul Taranului” – o modalitate simpla de a vinde impreuna cu alti gospodari din Codlea – judetul Brasov, produsele din gradina proprie. Va aduc in vizor aceasta stire, ba chiar insist asupa ei pentru ca sunt sigur ca se poate face asa ceva si in Tulcea. Nu doar in resedinta de judet, dar si in alte localitati – propun evident cele limitrofe – Cataloi, Mineri sau Malcoci. Chiar e asa de greu sa fim mai uniti si sa nu mai cumparam produse de import?

Erwin Albu nu se lasa – a infiintat “Cosul Taranului” la Codlea

Pentru ca sunt la inceput, cativa prieteni si Erwin Albu au decis sa nu stabileasca continutul si pretul acestui cos al taranului autohton, ci sa livreze din gospodariile proprii doar prodsele BIO pe care le au la dsipozitie in momentul livrarii. Totul se bazeaza pe incredere si spirit de colaborare, tu ai nevoie de produse curate si sanatoase, ei au nevoie sa le vanda. Iar afacerea merge ca pe roate, desi este la inceput. Iata ca un simplu vis, Cosul taranului din Tara Barsei a prins viata, oare nu se poate si la noi in Tulcea asa ceva?

Exemplul lui Erwin Albu ar putea fi urmat de multi romani, in felul acesta nu doar ca noi am trai mai bine, dar am manca mai sanatos. Sistemul pus la punct de cetateanul din Codlea este rudimentar, comenzile se fac printr-un formular simplu, pus la dispozitie de Google, deci nu-ti trebuie decat putina voina si evident, sa nu fii singur in afacerea asta.

Erwin Albu si Cosul taranului

Erwin Albu nu se lasa – a infiintat “Cosul Taranului”

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Erwin-Albu-si-Cosul-taranului.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Erwin-Albu-si-Cosul-taranului-150x150.jpgWebTLInformatiiAgricultura,Social
Erwin Albu nu se lasa infrant de autoritati, a infiintat 'Cosul Taranului' - o modalitate simpla de a vinde impreuna cu alti gospodari din Codlea - judetul Brasov, produsele din gradina proprie. Va aduc in vizor aceasta stire, ba chiar insist asupa ei pentru ca sunt sigur ca se...