Evident ca atunci cand vrei sa castigi bani trebuie sa alegi modalitatea, una dintre ele v-am explicat-o mai devreme, insa va mai dau o idee care s-ar putea sa va placa mai mult. O spun din experienta, caci sunt un tip intreprinzator care nu sta locului o clipa. Ce ai zice daca te-ai apuca de cultivat rosii, in solar de preferinta? Nu iti trebuie unul mare, maxim 200 m². Asta ar insemna intre 150 si 200 de plante. Daca fiecare planta prodce un minim de 5 kilograme de rosii pe perioada de primavara – vara  – toamna, faceti singuri socoteala!

Afaceri din care poti sa castigi repede multi bani si destul de usor

Cu un solar de maxim 200  m² poti castiga usor intre 1500 si 2000 de euro pe an. Asta in cazul in care cultivi doar rosii, soiuri romanesti, cu productivitate medie. De ce recomand solarul pentru cultivarea rosiilor? In primul rand am scapat de ploile acide si de majoritatea daunatorilor. Apoi ai sansa sa produci mai repede si sa cultivi rosiile pana toamna tarziu. Pentru a se coace rosiile au nevoie de minim 15 grade Celsius, deci cat timp noapte nu avem temeperaturi sub aceasta limita, solarul ramane productiv.

Inca ceva despre solarul cu rosii: plantati la radacinsa sau intre randuri marar si patrunjel, astfel va veti mari castigurile, ati vazut ce scumpe sunt la piata? Iar Tulcea are doua piete agro-alimentare, Piata Noua si Piata veche, fara sa mai vorbim de cele de cartier. Decat sa fii profesor mai bine fa-ti doua sere, sa zicem 500  m² in total, cultiva rosii si ai scapat de saracie!

Gradina de rosii

Afaceri din care poti sa castigi repede multi bani si destul de usor – rosii de gradina

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Gradina-de-rosii.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Gradina-de-rosii-150x150.jpgWebTLUtileAgricultura,Wiki
Evident ca atunci cand vrei sa castigi bani trebuie sa alegi modalitatea, una dintre ele v-am explicat-o mai devreme, insa va mai dau o idee care s-ar putea sa va placa mai mult. O spun din experienta, caci sunt un tip intreprinzator care nu sta locului o clipa. Ce...