Desi am deschis rubrica referitoare la locurile de munca din judetul Tulcea de curand, iata ca au si inceput sa ne soseasca oferte de la mai multe societati comerciale. Ne bucuram sa vedem ca portalul Info Tulcea a devenit atat de citit de catre tulceni, asa ca va invitam din cand in cand sa cautati in paginile nostre toate subictele care va intereseaza, iar daca aveti propuneri, nu ezitati sa le transmiteti echipei redactionale.

Locuri de munca vacante in judetul Tulcea pentru luna iulie 2015

SC TIFAM SRL angajeaza agent comercial pentru unul din magazinele sale, doritorii se pot adresa telefonic sau la sediul firmei din Tulcea din strada Isaccea, nr:117, numar de telefon:0240536833. SC DANAUR COM SRL angajeaza urgent agent de vanzari, cei interesati pot suna la numarul de telefon 0240535068. Au sosit foarte multe cereri pentru baramani si ospatari, dar si cateva pentru agenti de securitate. Daca doresti sa devii agent de securitate, suna la numerele de telefon 0236/323778 sau/si 0768698092 [ firme diferite ].

Doua posturi de contabil sunt disponibile la firmele SC MURFATLAR INTERNATIONAL TRADING SRL si SC DPROM SRL, ce pot fi gasit ela numerele de telefon 0745707417 si respectiv 0742/077055 – pentru conabilitate primara. Alte oferte: Tremag angajeaza lacatus mecanis ci mecanic auto iar DGASPC TULCEA angajeaza urgent inspector protectie sociala. Iata deci ca oferte sunt si pentru aceasta luna in judetul nostru, mai multe detalii puteti gasi evident si la sediul AJOFM.

Anuntam deasemenea toate firmele care au nevoie de angajati sa ne contacteze pentru a fi listate pe site-ul Info Tulcea la sectiunea Locuri de munca. Va dorim o saptamana cat mai buna si evident sa va gasiti ceea ce cautati in cel mai scurt timp.

Locuri-de-munca-Tulcea

Locuri de munca vacante in judetul Tulcea pentru luna iulie 2015

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Locuri-de-munca-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Locuri-de-munca-Tulcea-150x150.jpgWebTLLocuri de muncaSocial
Desi am deschis rubrica referitoare la locurile de munca din judetul Tulcea de curand, iata ca au si inceput sa ne soseasca oferte de la mai multe societati comerciale. Ne bucuram sa vedem ca portalul Info Tulcea a devenit atat de citit de catre tulceni, asa ca va invitam...