Primarul Constantin Hogea a fost arestat preventiv insa termenul de odihna s-a terminat iar judecatorii au respins cererea de prelungire a arestului si au comutat sentinta in arest la domicilu. Este discutabil daca modul de a trata un posibil vinovat periculos – caci daca nu ar prezenta oarecare pericol pentru desfasurarea procesului nu ar mai fi inchis – cu arest la domiciliu sau cu arest preventiv, caci a sta acasa nu poat eechivala cu privarea de libertate. Insa daca tinem cont cat cost aun detinut in Romania, eu as alterna arestul la domiciliu cu munca in folosul comunitatii – abia astept sa vad un fost primar sau deputat maturand strazile!

Primarul Constantin Hogea va efectua in continuare arestul la domiciliu

Hotararea de a face arest la domiciliu pentru fostul primar al municipiului Tulcea poate fi contestata de DNA, deci inca nu exista motive temeinice de bucurie in tabara ex-primarului. Termenul de contestatie este de 48 de ore, deci in curand vom afla daca domnul Constantin Hogea va efectua in continuare arestul la domiciliu sau va ramane in arestul politiei.

Pana la noi ordine viceprimarul Stere Sacu ramane in functia de primar interimar la Tulcea, urmand a se ocupa de treburile urbei. Cat va dura procesul lui Hogea? Probabil mult, caci ce merge la noi repede? Nimic. Pe de alta parte deputatul Octavian Popa car e era propus pentru functia de primar in Tulcea a refuzat oferta. Mi se pare si mie ca e mai cald in Parlament decat la Primarie. Dar ce nume se vehiculeaza pe la PNL pentru functia de primar in Tulcea? Iata lista:

“domnul senatorul Octavian Motoc, domnul viceprimar Lică Sacu, doamna directoare Zibileanu sau domnul deputat Gudu”

Hogea in arest la domiciliu

Constantin Hogea va efectua in continuare arestul la domiciliu

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Hogea-in-arest-la-domiciliu.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Hogea-in-arest-la-domiciliu-150x150.jpgWebTLInformatiiPolitic
Primarul Constantin Hogea a fost arestat preventiv insa termenul de odihna s-a terminat iar judecatorii au respins cererea de prelungire a arestului si au comutat sentinta in arest la domicilu. Este discutabil daca modul de a trata un posibil vinovat periculos - caci daca nu ar prezenta oarecare pericol...