Stiti ca o veste buna ascunde intotdeauna si cateva rele, asa este si in cazul lui Klaus Iohannis, care dupa ce a intors in Parlament propunerea de Cod Fiscal, acum aproba ideea PSD-ului despre alegeri. Evident ca schimbarile in ceea ce ar putea afecta PSD sau PNL nu exista, caci au ridicat pragul electoral pentru aliante, ca sa fie ei siguri ca raman pentru ei mai multe locuri, in schimb pentru diaspora au ramas 4 locuri de deputati si doua fotolii de senatori. Adica mai nimicm ca de obicei.

Klaus Iohannis – una calda alta rece – diaspora abandonata iar

Noul cod electoral are o singura prevedere care ar putea fi interpretata ca buna, desi nu stiu cui ii foloseste faptul ca acum poti sa-ti inregistrezi partidul cu doar trei membri, deci trei semnaturi. In schimb Parlamentul va avea in continuare peste 400 de membri, mai precis 465 – 329 de deputati si 136 de senatori. Despre Parlament unicameral sau 300 de parlamentari nici vorba, deci iar am aruncat cu banii degeaba in 2009. Asa e viata de roman, una vorbim “basca” ne intelegem.

In rest nimic de zis, modificam legi de la an la an, de la o alegere la alta, numai sa ne fie noua bine. Pana cand? Pana o sa ne suparam si o sa le cerem iarasi sa plece, sa vina altii noi. Iar daca nu stii in Tulcea avem Circumscriptia electorala nr.38 – desi nu stiu la ce o sa va foloseasca asta. Mai pe scurt avem sapte parlamentari care ne preprezinta judetul: Gudu Vasile de la PNL (fost PDL), Zaharcu Neviser, Avram Marian si Bălan Ion de la PSD, Codîrlă Liviu de la PP-DD si alinata, Popa Octavian-Marius de la PNL si Ignat Miron de la CRLR. Astia-s alesii nostri! Altii nu avem!

Klaus Iohannis si diaspora

Klaus Iohannis – una calda alta rece – diaspora abandonata iar

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/iohannis-impotriva-diasporei.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/iohannis-impotriva-diasporei-150x150.jpgWebTLInformatiiIohannis,Politic
Stiti ca o veste buna ascunde intotdeauna si cateva rele, asa este si in cazul lui Klaus Iohannis, care dupa ce a intors in Parlament propunerea de Cod Fiscal, acum aproba ideea PSD-ului despre alegeri. Evident ca schimbarile in ceea ce ar putea afecta PSD sau PNL nu exista,...