Lupta dintre Palatul Victoria si Cotroceni este abia la inceput, dupa o scurta perioada de acomodare, premierul Victor Ponta iese la atac, amenintand ca il va pune sub acuzare pe Klaus Iohannis. Care sa fie motivul? Practic este vorba de refuzul presedintelui de a aviza modificaril ela noul Cod Fiscal – de ce, nici eu nu stiu, dar am sa cercetez, avand in vedere ca Parlamentul a votat printr-o majoritate covarsitoare aceste modificari, inclusi au fost votate de PNL. Teoretic – pentru ca lumea s auite de acuzatiile penale aduse premierului.

Lupta dintre palate continua – Klaus Iohannis acuzat de Victor Viorel Ponta

Parlamentul este in vacanta, deci lupta politica se duce mai ales la televizor. De ce nu sta cuminte Victor Viorel Ponta nu stiu – zic sa stea cuminte pana se dovedeste daca este sau nu vinovat, momentan fiind doar inculpat. Daca reprezinta sau nu Klaus Iohannis interesele Romaniei sau pe cele ale corporatiilor straine ramane de vazut, pana acum presedintele face un balet discret printre evenimentele importante, eu unul am sa-i reprosez doar faptul ca nu s-a intalnit cu unionistii de la Chisinau, insa sa asteptam pana la Craciun, atunci vom putea analiza mai corect ce a facut noul presedinte bine si ce nu. Sa remintim ca si lipsa de actiune poate fi de multe ori daunatoare pentru interesul national.

Ce mi se pare mie de apreciat in aceasta lupta este faptul ca indiferent daca a facut alegerea corecta sau NU, Iohannis s-a dovedit a fi cu adevarat presedintele romanilor, adica in ciuda afinitatii cu PNL, a respins si a spus NU la ceea ce PNL a spus de fapt DA. Cam asa ar trebui sa fie un presedinte, iar partea cu bine si rau, sa o lasam pe seama specialistilor.

Ponta il ameninta pe Iohannis

Lupta dintre palate continua – Klaus Iohannis acuzat de Victor Viorel Ponta

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Ponta-il-ameninta-pe-Iohannis.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Ponta-il-ameninta-pe-Iohannis-150x150.jpgWebTLInformatiiIohannis,Politic,PSD,Victor Ponta
Lupta dintre Palatul Victoria si Cotroceni este abia la inceput, dupa o scurta perioada de acomodare, premierul Victor Ponta iese la atac, amenintand ca il va pune sub acuzare pe Klaus Iohannis. Care sa fie motivul? Practic este vorba de refuzul presedintelui de a aviza modificaril ela noul Cod...