Prin primavara anului trecut se zvonea ca va incepe constructia podului peste Dunare ce va uni Dobrogea cu Moldova, vis al multor soferi care si astazi sunt obligati sa treaca cu BAC-ul pe la Galati sau Braila. Si eu ma numar printre cei care stau la coada si platesc la trecerea Dunarii, dar stau mereu cu frica sa ajung la ora potrivita. Iata ca anul 2016 ar putea insemna inceputul demararii proiectului, cu bani europeni evident. Dar sa nu spunem hop pana n-am sarit parleazul, daca totul decurge bine, adica nu le expira iar master planul, sau mai stiu eu ce, CNADNR estimeaza ca vom trece Dunarea prin 2020 cel devreme!

Podul peste Dunare va fi in sfarsit construit in 2016 sau asteptam pana in 2020?

Iar suntem in campanie electorala si iar vedem cum prind aripi proiectele de poduri prin Romania, la fel ca in povestea despre politica pe care o stiu d ela bunicul: o sa va facem un pod daca ne votati, strigau parlamentarii. Nu avem apa domnule, peste ce sa faceti pod? Apai o sa facem si o apa, daca trebuie – doar sa ne votati! Ati inteles, nu-i asa? Pod, Dunare si promisiuni, alegeri! Va suna cunoscut sau ati uitat ca asa a fost mereu in ultimii 20 de ani?

Podul peste Dunare ar fi insemnat mult pentru Dobrogea, ar fi scurtat timpul de transport intre Galati, Braila si Tulcea cu cel putin o ora, asta daca nu tinem cont de aglomeratia din oras. Eu sper sa nu fie la fel ca autostrada de pe Valea Prahovei, cea care ne va duce ca gandul intre Comarnic si Brasov! Mai stii?

Pod peste Dunare la Braila

Podul peste Dunare va fi in sfarsit construit in 2016 sau asteptam pana in 2020?

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/02/Pod-peste-Dunare-la-Braila.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/02/Pod-peste-Dunare-la-Braila-150x150.jpgWebTLInformatiiActualitati,Dunare,Politic,Transport
Prin primavara anului trecut se zvonea ca va incepe constructia podului peste Dunare ce va uni Dobrogea cu Moldova, vis al multor soferi care si astazi sunt obligati sa treaca cu BAC-ul pe la Galati sau Braila. Si eu ma numar printre cei care stau la coada si platesc...