Sunt in Bucuresti de aproximativ doi ani, primii ani de facultate, si pana acum nu am stat deloc in camin. Sunt singura la parinti si am crezut ca nu o sa ma pot acomoda niciodata cu atatea persoane in camera, asa ca nu am vrut experimentez. Totul pana vara care a trecut cand am decis sa nu plec acasa, mi-am gasit si ceva part-time de munca, si am ramas sa mai ies cu prietenii, majoritatea lucreaza si nu au plecat acasa.

DeratizareToti cei din provincie stiu cat de plictisitoare este viata acasa, mai ales cand esti obisnuit cu un anumit ritm de viata. In general in orasele mici nu prea este nimic de facut, dupa doisprezece, maxim unu se inchid toate terasele. Asa ca cea de-a doua vara am petrecut-o in Bucuresti mai mult pe o prietena care sta in camin cu chirie. Ioana, asa se numeste, are camin de la facultate in Belvedere, in A8 unde conditiile sunt mai bune fata de alte camine am inteles. In majoritatea timpului eram doar noi doua, si cel mult inca o tipa, dar ea statea mai mult pe la prietenul ei.

Pe mine cand era vorba de camin cel mai tare ma inspaimanta mersul la baie pe hol, dar acum nu a fost cazul, aici exista o baie mica la doua camere, dar era bine si asa. In ceea ce priveste mancatul, nu prea gateam, mancam mai mult prin oras, oricum nici una dintre noi nu se pricepe foarte bine. Un aspect in care am fost surprins placuta a fost ca la sfarsitul verii cu cateva zile inainte de a se intoarce studentii din vacanta a venit o firma pentru deratizare, desinsectie, desinfectie – DDD. Nu ma asteptam ca in caminele de stat sa se apeleze la astfel de firme, dar a fost placut sa descopar ca m-am inselat.

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/02/deratizare-sobolani.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/02/deratizare-sobolani-150x150.jpgWebTLUtileChirie,Deratizare,Servicii
Sunt in Bucuresti de aproximativ doi ani, primii ani de facultate, si pana acum nu am stat deloc in camin. Sunt singura la parinti si am crezut ca nu o sa ma pot acomoda niciodata cu atatea persoane in camera, asa ca nu am vrut experimentez. Totul pana vara...