Mi-am adus aminte de vremurile cand luam imprimante de la Emil Bibu, oare ce-o mai fi facand? Desi am vazut prima imprimanta cu transfer de caldura la tipografia lui Ilie Valeanu – da, cine mai tine minte ziarul Inedit? – deci desi am vazut imprimante cu laser si alte chestii sofisticate, mereu am avut imprimante cu jet de cerneala. Din cauza asta si mai ales pentru ca un cartus HP era destul de scump pe vremea aceea, recurgeam la reumplerea cartuselor, cu cerneala luata tot de la Emil. Era un kit special pentru asta, iti dadeau pana si manusi de plastic, ca sa nu te murdaresti pe maini.

Reumplere cartuse Tulcea

Acum nu stiu cine se mai ocupa de reumplerea cartuselor la Tulcea, dar cu siguranta sunt ceva firme care iau bani putini pentru un serviciu de genul asta. Acest serviciu este disponibil si celor ce au imprimante cu laser, umplerea cu toner fiind la fel de usoara, doar ca evident trebuie sa ai toner care se potriveste pentru marca ta de imprimanta. Asadar fie ca vrei sa reumpli cu cerneala sau cu toner, e mai ieftin decat sa cumperi cartuse noi la imprimanta. Ba mai mult, am vazut ca de exemplu la o imprimanta Brother costa cartusul nou cat imprimanta – cu laser ma refer!

Ca sa nu o mai lungesc, ai o firma si oferi servicii de reumpletre cartuse de imprimanta, negru si color? Eu zic sa ma cauti si sa punem datele tale de contact aici pe site! Ok? Toata lumea multumita, tu deja ai clientii asigurati, noi oferim informati ide calitate celor ce au nevoie de cartuse de imprimanta functionale, mai pe scurt o afacere de tipul win-win! Hai sa vedem cate persoane trac pe aici de azi intr-o luna, ca sa vedem intr-un final la cate persoane ne adresam!

Reumplere cartușe Tulcea

Reumplere cartușe Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2019/01/Reumplere-cartuse-600x320.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2019/01/Reumplere-cartuse-150x150.jpgWebTLUtileCartuse,Servicii
Mi-am adus aminte de vremurile cand luam imprimante de la Emil Bibu, oare ce-o mai fi facand? Desi am vazut prima imprimanta cu transfer de caldura la tipografia lui Ilie Valeanu - da, cine mai tine minte ziarul Inedit? - deci desi am vazut imprimante cu laser si alte...