M-am mutat in Tulea in 2003, cand am decis sa devin antreprenor si am plecat in 2005 cand am vazut ca in Romania nu mai e de stat – asta daca nu ai nervi de fier si rezisti la hartuirea de zi cu zi a statului. Imi aduc aminte cu drag de Radio Argus, evident ca pot zice ca anii in care am colaborat cu Ioan Arpasu, cu Giurgiuvanu Ioan, au fost cei mai frumosi. Evident pentru ca si eu eram mai tanar, ieseam pe faleza cu Titi [ Constantin Feodorov ], cu Octav [ Octavian Vararu ] si altii. Alte vremuri, acum sincer le duc dorul – am devenit nostalgic.

13 ani petrecuti pe malul Dunarii

Am zis mai sus de Radio Argus Tulcea, disparut ca si regretatii Arpasu si Cercel, un radio pe care-l regreta multi si azi, la atatia ani de la disparitia sa din eter. Pacat ca nu s-a gasit cine sa-i continue munca. Imi mai aduc aminte si de Agemar SRL, o forma de unde multi au mancat o paine, chiar si eu si multi altii ca mine. Azi Ioan Giurgivanu este iarasi capitan de cursa lunga, bate marile si oceanele, desi este la pensie. Sincer? Nu-l inteleg, cred ca nu a reusit sa stea acasa in liniste macar un an, sa vada ce bine e.

Daca am zis de Iona, ar fi fost bine  sa va zic si de Niki, fratele sau – dar cum in afara de intalnireile de la Santa Catalina si Bar Latino nu prea am ce zice, ma abtin. Ma si intreb de ce scriu cateodata chestii din astea lacrimogene, ce nu am altceva mai bun de facut? Asa-s eu, mai melancolic cateodata!

Tulcea Km zero

13 ani petrecuți pe malul Dunării la Tulcea