Am parasit orasul Tulcea in 2005, adica fix acum 14 ani – de fapt mai sunt cateva zile pana pe 23 august, cand mi-am facut bagajele si am plecat in noul meu oras din noua mea tara de adoptie. Asa ca a venit vremea sa-kl vizitez din nou, nu de placere ci de nevoie. Dar unde sa stau? La hotel – sunt cateva in oras, cum ar fi Hotel Europolis [ oare ce mai face Pisica? ], Egreta sau Delta si Esplanada, dar sincer sa fiu sunt cam scumpe pentru buzunarul meu. Asa ca am mers la prietenul meu Octav si mi-am incercat norocul.

Revedere Tulcea 2019

Asa cum ziceam mai sus, am plecat din Tulcea si mi-am parasit neamurile, care la randul lor m-au uitat [ cele doua surori ale mamei mele ], deci nu prea aveam unde sa dorm o noapte. Am alergat toata ziua si am rezolvat problemele, am dat o fuga si la Topolog sa rezolv o mostenire si seara am revenit in Tulcea. Cum neamurile nu aveau loc de cazare, am mers la Octav, prietenul meu si chiar partener de afaceri pana acum 14 ani – am stat 13 ani in Tulcea.

Am sunat la usa cu inima cat un purice, daca zicea ca nu are unde sa ma culce, nu aveam de ales – valea la hotel. Caci de exemplu Ioan Giurgiuvanu nu raspundea la sonerie [ casa mare, socul prefectului din cate am inteles de la vecini! ]. Daca vrei sa-l vezi la DiGi TV, o poti face pe YouTube. Una peste alta am sunat si a iesit Octav V. care s-a bucurat si m-a primit in casa, m-a pus la masa si apoi evident am iesit la o bere. Am depanat amintiri pana pe la 2 noaptea, apoi la culcare.

Dimineata am baut cafeaua, l-am dus cu masina la TreMag unde lucreaza acum, apoi m-am pus pe condus pana acasa. Am ajuns la 21:00, parca zici ca aveam cursa programata. Aglomerat orasul, caldura mare si tantari [ m-au cam piscat noaptea, dar cum sa nu fie tantari in Tulcea? ]. Regret ca nu l-am vazut pe Ioan Giurgiuvanu si pe Teo, am mancat o paine buna la Agemar. Acum il astept si eu pe Octav la mine, fie la casa de la tara fie la apartament. Am ceva special pentru el pregatit, acum depinde de el cand o sa vina!

Faleza din Tulcea

Faleza din Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2019/07/Faleza-din-Tulcea-600x350.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2019/07/Faleza-din-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiForum
Am parasit orasul Tulcea in 2005, adica fix acum 14 ani - de fapt mai sunt cateva zile pana pe 23 august, cand mi-am facut bagajele si am plecat in noul meu oras din noua mea tara de adoptie. Asa ca a venit vremea sa-kl vizitez din nou, nu...