Ai o garsoniera de inchiriat in Tulcea si vrei sa stie lumea? Poti sa ne dai si noua anuntul, pozele se pot posta pe facebook pe pagina de anunturi si noi le vom prelua si aici. Pentru a avea un anunt complet trebuie spusa adresa, evident nu completa, dar macar cartierul sau poate si strada, etajul, suprafata si faptul daca este mobilata, semimobilata sau nemobilata. Spuneti de la inceput care sunt cheltuielile initiale, o chirie in avans, depozit, etc. La fel de important este sa spuneti si daca vreti ceva pe termen lung sau cautati pe cineva pentru o perioada mai scurta.

Garsoniere de inchiriat la Tulcea

Esti in cautarea unei garsoniere de inchiriat in Tulcea si nu ai gasit inca? Cu siguranta site-ul Info Tulcea si pagina noastra de anunturi iti vor rezolva problema. Cu timpul lumea se va invata ca aici gasesti cele mai noi informatii, actualizate si vizibile de cat mai multi tulceni. Pentru apartamente si chirii la casa vom avea evident alt compartiment, pentru ca voua sa va fie cat mai usor. La fel va fi si pentru vanzari sau cumparari.

Probabil ca mai sunt multe de facut, insa cu siguranta acum cei ce vor sa inchirieze o garsoniera in Tulcea, au unde posta anunturile lor! Totul 100% gratuit! NU uitati sa puneti pretul chiriei si daca se face contract la fisc, specificati in mod expres, daca nu se face, nu mai spuneti nimic! Cred ca toto aici se poate posta in cazul in care dati o singura camera cu chirie dintr-un apartament cu mai multe camere. Specificati daca in restul de camere va mai locui cineva sau nu.

Prima casa la Tulcea

Programul Prima casa la Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Prima-casa-la-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Prima-casa-la-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiChirie,Imobiliare
Ai o garsoniera de inchiriat in Tulcea si vrei sa stie lumea? Poti sa ne dai si noua anuntul, pozele se pot posta pe facebook pe pagina de anunturi si noi le vom prelua si aici. Pentru a avea un anunt complet trebuie spusa adresa, evident nu completa, dar...