In anul 2009 era in cautarea unei agentii imobiliare din Tulcea care sa ma ajute sa vand apartamentul meu, sau macar sa-l inchiriez pe termen lung, pentru ca eu deja nu mai locuiam in Tulcea. In cele din urma am ales sa-mi fac un site special pentru apartamentul meu, a mers miscarea si am reusit sa vand. Da, a fost cam ieftin, pentru ca deja criza din Romania isi spunea cuvantul, iar de la 60.000 de euro abia daca am luat 45.000 de euro pe el. Din care am scazut taxele si impozitele, am ramas cu 42.500 de euro in mana.

Apartamente si garsoniere de vanzare in Tulcea direct de la proprietar

Deci ai inteles problema mea din 2009, asa ca azi am facut ceva mai mult, pentru a veni in ajutorul celor ce au de vanzare apartamente , case sau garsoniere in Tulcea. Am creat rubrica Imobiliare pe site-ul Tulcea.Info – locul unde poti posta gratuit anuntul tau. Am facut si mai mult, am creat o pagina pe FaceBook, unde la fel poti posta GRATUIT anuntul tau imobiliar.

Deci in acest moment avem trei pagini pe FaceBook dedicate special locuitorilor din orasul Tulcea, pagina publicatiei online Tulcea.Info, pagina de anunturi generale si pagina pentru imobiliare. Teoretic am acoperit cerintele tulcenilor in proportie de 100%! Paginlime sunt dedicate doar proprietarilor si nu sunt admise reclame si anuntuti de la agentii imobiliare decat daca accepta sa lucreze pentru un comision de doar 20 de euro maxim.

Pentru a posta un anunt gratuit trebuie sa respectati o singura conditie, sa nu luati pozele de pe alte site-uri, mai ales daca pozele au deja un logo pe ele! In rest sunteti liberi sa postati pe FaceBook cate poze doriti in propriul album. Nu uitati sa lasati si date de contact, evident! Succes!

Imobiliare Tulcea

Apartamente si garsoniere de vanzare in Tulcea direct de la proprietar

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/12/Imobiliare-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/12/Imobiliare-Tulcea-150x150.jpgWebTLUtileApartamente,Case,Garsoniere,Imobiliare,Terenuri
In anul 2009 era in cautarea unei agentii imobiliare din Tulcea care sa ma ajute sa vand apartamentul meu, sau macar sa-l inchiriez pe termen lung, pentru ca eu deja nu mai locuiam in Tulcea. In cele din urma am ales sa-mi fac un site special pentru apartamentul meu,...