Azi a inceput sa ninga frumusel la Tulcea, starea vremii se inrautateste si se pare ca trenurile spre Bucuresti nu mai circula. La Constanta este si mai rau, iar daca ma intrebati pe mine, nu as pleca cu masina pe dealul de la Topolog, nici sa ma pici cu ceara. Temepratura este de minus patru grade Celsius, lumea sta acasa si discuta pe FaceBook, asa ca o salut si eu pe Geta┬áNegrisanu, care vad ca a pus bazele unui grup de discutii dedicat tulcenilor, dar cu precizarea ca este vorba doar de anul 2016! ­čÖé Sau o fi anul infiintarii?

Azi la Tulcea ninge si se pare ca nu va sta foarte curand

Deci daca ninge linistit, in casa arde focul – sau in functie de situatie, calorferele – este timp si de discutii, iar ce stie romanul cel mai bine? Sa faca politica! O aminteam pe┬áGeta┬áNegrisanu, care ar vrea sa stie – sau poate doar ne pune sa facem un exercitiu de imaginatie, cum ar trebui sa fie viitorul primar al orasului Tulcea? Pai cum sa fie? Sa nu semene cu Constantin Hogea, asta ar fi prima calitate, nu-i asa? Apoi spune lumea ca ar trebui sa fie integru, priceput, nici prea tanar – fara experienta – dar nici prea batran – sa nu fie deja plictisit de viata, deci ce mai in colo in coace, Mircea cel Batran din zilele noastre!

Sa vezi cum sar partidele in sus, imi aduc aminte de perioada 1996 cand ma curtau partidele, eu ca blegul am mers la taranisti – aveau sediul din cate tin minte, pe langa fosta baie publica. Na, m-am dat de gol si nu mai pot folosi de azi internetul incognito ( sau poate nu, cine mai stie ce era in anii aceia? )!

Starea vremii la Tulcea

Azi la Tulcea ninge si se pare ca nu va sta curand

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/01/Starea-vremii-la-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/01/Starea-vremii-la-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiMeteo,Starea vremii
Azi a inceput sa ninga frumusel la Tulcea, starea vremii se inrautateste si se pare ca trenurile spre Bucuresti nu mai circula. La Constanta este si mai rau, iar daca ma intrebati pe mine, nu as pleca cu masina pe dealul de la Topolog, nici sa ma pici cu...