Daca ieri anuntam ca avem doar cateva drumuri inchise in judetul Tulcea, din cauza ninsorii abundente, iata ca azi situatia se schimba dramatic, avem mult edrumuri inchise, caderi de curent sau telefonie si internet. Pana la aceatsa ora codul portocialiu a fost redus la cod galben de ninsoare si vant puternic, dar aseara am avut rafale cu peste 90 de km/h. Asa ca am sa va propun ceva pentru rubrica Meteo Tulcea, sa postam pe FaceBook toate aceste avertizmente observate de voi direct in trafic!

Drumuri si scoli inchise in Judetul Tulcea din cazua zapezii – rubrica Meteo

Azi de la Tulcea la Agighiol se ajunge foarte greu, nu recomandam nimanui sa plece pe DJ 222, indifrent ca doreste sa ajunga la Peceneaga, Topolog sau Jurilovca. Nici la Cerna, Nalbant sau alte localitati de pe DN 22 nu se recomanda sa incercati, chiar daca aveti masina echipata cu cauciucuri de iarna si lanturi. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Tulcea a inchis inca de ieri d ela ora 11:00 cateva drumuri in mod oficial, deci aveti mare grija, azi desi situatia este mai blanda, nu riscati!

Tot ieri la Casimcea si Sâmbăta Nouă nu a fost curent electric, dar am inteles ca aceiasi situatie s-a repetat si in comunele Războieni si Cerbu. Deasemenea intre Cataloi si Nalbant un TIR a ramas blocat si a fost nevoie de interventia unitatilor speciale.

Deci ati inteles, pe pagina de FaceBook puteti posta fie la acest articol fie pur si simplu pe pagina avertizarile pe care le sesizati voi, deasmenea o puteti face si pe pagina fostului post de radio Argus! Sa speram ca vom scapa fara incidente majore si iarna aceata in tot judetul Tulcea.

Drumuri inchise

Drumuri si scoli inchise in Judetul Tulcea din cazua zapezii – rubrica Meteo

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/01/Drum-inchise.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/01/Drum-inchise-150x150.jpgWebTLInformatiiAnunturi,Important,Meteo,Starea vremii
Daca ieri anuntam ca avem doar cateva drumuri inchise in judetul Tulcea, din cauza ninsorii abundente, iata ca azi situatia se schimba dramatic, avem mult edrumuri inchise, caderi de curent sau telefonie si internet. Pana la aceatsa ora codul portocialiu a fost redus la cod galben de ninsoare si...