Iata ca iarna si-a intrat in drepturi si la Niculitel, iar noi deschidem rubrica de actualitati cu o veste buna: un elicopter SMURD a preluat un copil pentru a fi transportat la spital. Drumurile inzapezite nu au permis ambulantelor la timp in Niculitel, asa ca a fost nevoie de interventia unui elicopter. Azi vestile sunt mai bune, drumul national 22 a dost dezapezit, dar inca se circula destul de greu din cauza vantului si zapezii spublerate. Nu uitati sa va luati cu voi tot ce este necesar, incusiv sa aveti rezerorul plin cu combustibil.

Un elicopter SMURD a preluat un copil din Niculitel

Iata ca echpajle SMURD sunt ca de obicei la datorie, cred ca este singurul serviciu public din Romania care functioneaza cat de cat normal. Iar daca vorbim de zapada si starea vremii, va anuntam ca pe Autostrada soarelui este ceata, deci nu va recomandam sa va hazardati la drum. Daca aveti drum si sunteti nevoiti sa plecati de acasa, nu uitati lopetica, lanterna, nisipul, manusi si mancare iar rezervorul sa fie cat mai plin, pentru ca in caz de urgenta sa va puteti incalzi. Daca drumul este inzapezit, recomandam sa va intoarceti in cea mai apropiata localitate si sa asteptati ca vremea sa se imbunatateasca sau masinile pentru dezapezit sa intervina pentru a debloca drumul.

Ai o stire legata de domeniul medical? Nu ezita sa ne contactezi si sa ne spui noutatile, le vom publica imediat pe site! Fii reporter Info Tulcea si participi la premierea de 1 martie, pentru ca portalul nostru isi premiaza cititorii activi!

Sanatate Tulcea

Un elicopter SMURD a preluat un copil din Niculitel

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/01/Sanatate-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/01/Sanatate-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiActualitate,Medicina,Niculitel
Iata ca iarna si-a intrat in drepturi si la Niculitel, iar noi deschidem rubrica de actualitati cu o veste buna: un elicopter SMURD a preluat un copil pentru a fi transportat la spital. Drumurile inzapezite nu au permis ambulantelor la timp in Niculitel, asa ca a fost nevoie de...