Cand e de bine, atunci ne bucuram si suntem primii care va informam, de data asta despre tratamente cu acupunctura la Tulcea, dar cu medici romani. Dupa ce in 2012 a avut loc un schimb de experienta cu spitale din China, la care au participat si medici din Tulcea, iata ca acum puteti merge sa va tratati cu acupunctura la Tulcea, fara sa mai apelati la medici de peste hotare. Schimbul de experienta a fost facut cu Spitalul Municipal Suzhou, iar de la noi au participat trei medici si doua asistente.

Tratamente cu acupunctura la Tulcea, medici romani

Atunci cand ai de ales intre un tratament medicamentos si unul ce foloseste acupunctura ce ai alege? Eu sincer as merge pe evitarea celui medicamentos, pentru ca organismul si asa este plin de chimicale, iar de multe ori fortand organismul sa lupte singur cu boala, sansele de a capata un fel de imunitate sunt mai mari.

Oricum tot ceea ce vrem sa subliniem este faptul ca acum puteti apela si la medicii romani in cazul in care boala dumneavoastra se poate trata prin acupunctura, alegere evident va partine. Intr-un articol viitor vom face o lista a bolilor ce se pot trata cu aceasta metoda, iar daca ati fost chiar voi tratati astfel, ne puteti scrie experienta dumneavoastra.

Site-ul nostru va avea o rubrica permanenta pentru cei interesati de sanatate si tratamente naturiste, deci daca va intereseaza subiectul puteti trimite chiar voi astfel de subiecte la redacta site-ului.

Acupunctura la Tulcea

Tratamente cu acupunctura la Tulcea, medici romani

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Acupunctura-la-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Acupunctura-la-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiMedicina,Sanatate
Cand e de bine, atunci ne bucuram si suntem primii care va informam, de data asta despre tratamente cu acupunctura la Tulcea, dar cu medici romani. Dupa ce in 2012 a avut loc un schimb de experienta cu spitale din China, la care au participat si medici din Tulcea, iata...