Hai ca am deschis subiectul cu concursul si v-am cam lasat in ceata, asa ca o sa va dam primul indiciu, este vorba despre un film, pe care sigur l-ati vazut la stiri, Politicianul, aurul si procurorul. Ca sa nu fie dubii, poate nu-i mai cunoasteti din poza, aici ii avem pe Cristian Boureanu, Irinel Columbeanu, Robert Negoita. Prima asemanare dintre cei trei este ca toti au facut sau mai vor sa faca politica. A doua asemanare partiala este faptul ca au avut sau au o nevasta “beton”, cum spune ala mic al meu – mic zic eu, ca are 17 ani. Care ar fi a treia?

Politicianul, aurul si procurorul, sau va invitam la film

Ca sa nu se ia cineva de noi, hai sa va dam de la inceput asemanarea dintre cei trei: toti au credite neachitate si au fost executati silit de catre Fisc. Asta este, nu ai bani, vine si ii cauta fiscul, dar au gasit ceva? Asta era prin 2012, iar cel din mijloc a cam disparut de la TV, va era dor? Extremele au rezistat in prime time, cum se spune destul de mult, extrema dreapta – cum te uiti la poza, sau hai sa nu fim ambigui, domul Robert Negoita a fost executat prin vanzarea a 58 din cele 60 de apartamente din proprietatea sa! Au, ati citit bine, 58 din 60 – pai mai are cineva ceva de zis de sapte case sau de cele ale domnului Iohannis?

Cristian Boureanu este cel mai tanar parlamentar declarat milionar din Romania- partea care-l lega de colegul Robert Negoita este ca ambii sunt nascuti in Prahova – PH sau Patria Hotilor, cum i se spunea cand eram eu tanar ca domnul deputat. Sau ca ambii sunt divortati, ambii trei adica, csa-l uitasem pe central. V-ati prins?

Politicianul aurul si procurorul

Politicianul aurul si procurorul sau ce au cei trei in comun?

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Politicianul-aurul-si-procurorul.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Politicianul-aurul-si-procurorul-150x150.jpgWebTLInformatiiConcursuri
Hai ca am deschis subiectul cu concursul si v-am cam lasat in ceata, asa ca o sa va dam primul indiciu, este vorba despre un film, pe care sigur l-ati vazut la stiri, Politicianul, aurul si procurorul. Ca sa nu fie dubii, poate nu-i mai cunoasteti din poza, aici ii...