Ne-am decis sa acordam premiu un smartphone celui ce va castiga concursul nostru, asa ca daca te tenteaza fii alaturi de noi si afla mai multe detalii despre concurs. Ce trebuie sa stii despre concursul Info Tulcea: NU trebuie sa dai bani, telefon sau SMS, adica nu te costa nimic! NU trebuie sa dai like, sa te inscrii pe FaceBook, deci stai linistit! NU trebuie sa inviti prietenii, nu e joc piramidal, deci ai scapat! Atunci ce este? Stai cu noi si ai sa afli, concursul incepe pe data de 1 august!

Un smartphone cadou pentru castigatorul concursului Info Tulcea

Daca ai trecut de preambul, adica ai citit inceputul articolului ati inteles ca nu vrem sa va cerem nimic, concursul nu va implica decat vointa voastra de a castiga un smartphone, fara like-uri si prieteni adaugati undeva. Va tinem in suspans? Asa si trebuie, mai este pana la 1 august, dar ca sa nu fie totul in ceata, ideea concursului e legata de prezenta pe site atunci cand se posteaza un articol nou. Adica daca-ti scapa indiciile, sansa de a castiga un smartphone se apropie de zero, da ce zic eu se apropie, este exact zero! Adica ar trebui sa ne citesti zilnic, pentru a afla indiciile despre concursul Info Tulcea.

Trebuie sa fiu din Tulcea? NU, poti fi de oriunde, in tara sau diaspora, nu conteaza! Cum primesc premiul? Gratis prin posta, NU platiti transport, nu dai bani ca sa-l primesti, ca sa te inscrii in concurs, etc. Adica stai fara grija, nu vrem sa te jecmanim, dar nici nu-ti dam un iPhone 6! Tot ce trebuie sa stii acum este ca va incepe concursul pe 1 August, cand vor incepe sa apara primele indicii! E ok acum?

SmartPhone cadou

Un smartphone cadou pentru castigatorul concursului

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/SmartPhone-cadou.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/SmartPhone-cadou-150x150.jpgWebTLInformatiiConcursuri
Ne-am decis sa acordam premiu un smartphone celui ce va castiga concursul nostru, asa ca daca te tenteaza fii alaturi de noi si afla mai multe detalii despre concurs. Ce trebuie sa stii despre concursul Info Tulcea: NU trebuie sa dai bani, telefon sau SMS, adica nu te costa...