Am locuit o vreme in Tulcea, pe strada Portului – intr-unul din cele trei turnuri, asa ca prima mea interventie la rubrica imobiliare va fi in sprijinul celor ce nu stiu inca ce zona sa aleaga atunci cand isi cumpara primul apartament. Recomand cu caldura unul dintre cele trei blocuri cu 10 etaje din spatele parcului. Liniste, bloc curat, apartamente cat de cat spatioase, mai ales sufrageria, decomandate si cam atat. Daca poti prinde ceva cu vedere la Dunare, si mai bine.

Strada Isaccei din municipiul Tulcea

Dupa ce ai locuit o vreme la J-uri, in cartierul 23 August din Tulcea, mutarea pe strada Iasaccei ti se pare o adevarata minune. La doi pasi de Piata Noua, aproape de Autogara din Tulcea, singurul lucru deranjant ar putea fi hotelul de langa geamul tau. M-am mutat aici in anul 2000, adica acum 15 ani. De atunci pot vedea ca ceva s-a schimbat, dar in mare parte lucrurile sunt ca si atunci. Teoretic esti in centrul orasului, daca poti considera centru un loc aflat la 5 minute de prefectura si primarie. Mersul pe jos face piciorul frumos se spune, asa ca dupa o vreme in care am circulat doar cu taxiul – ma omoara dealurile din oras, odata mutat pe strada Isaccei am inceput sa circul per – pedes.

Chiar daca esti departe de PECO si zona cu magazine gen Kaufland Tulcea sau Lidl, ai destul de aproape Penny Market, deci poti merge linistit sa-ti faci cumparaturile pe jos. Altfel mergi cu masina – daca o ai. Singura problema cum spuneam este Hotelul Esplanada, care pentru cei ce au geamurile spre Dunare, este ca un fel de gard, insa nu-s decat 11 apartamente pe partea aceea, ma indoiesc ca ai sa nimeresti unul. In rest, recomand zona pentru o achizitie de apartament vechi, pentru cele noi discutam in alta parte, in curand.

Cercul giratoriu strada Isaccei Tulcea

Cercul giratoriu strada Isaccei Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Cercul-giratoriu-strada-Isaccei-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Cercul-giratoriu-strada-Isaccei-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiImobiliare
Am locuit o vreme in Tulcea, pe strada Portului - intr-unul din cele trei turnuri, asa ca prima mea interventie la rubrica imobiliare va fi in sprijinul celor ce nu stiu inca ce zona sa aleaga atunci cand isi cumpara primul apartament. Recomand cu caldura unul dintre cele trei...