Pana pe 6 iulie bancile din Grecia vor sta cu usile inchide, iar cine va dori sa faca retrageri va putea sa ia de la bancomate doar 60 de euro, deci pana la urma a avut dreptate Ministerul de Externe – plecati cu bani lichizi in Grecia, cardul s-ar putea sa nu va ajute la nimic! Nu stiu la ce a folosit tot efortul europenilor de a mentine Grecia in zona EURO, daca ei nici macar nu dadeau semne ca isi doresc asta. Acum sansa lor este sa isi tipareasca bani cat au nevoie pentru a achita datoriile interne, dar despre datoria externa, aici deja este o alta poveste.

Grecia a ramas fara euro si a inchis bancile

Cum va afecta turismul colapsul Greciei nu stiu, insa cu siguranta turismul va avea de suferit, cine se va aventura intr-o tara unde banii nu se gasesc, iar platile se pot face doar cu numerar. Va intra Grecia in incapacitate de plata? Cum se va rezolva problema pe plan extern? Vor merge greci icu Rusia in continuare si va ocoli Uniunea Europeana? Intrebari fara raspuns in acest moment, insa la care vom afla destul de rapid finalul.

Ce vor face greci ila referendum este clar, pentru ca suntem prea aproape de alegeri, dar ce vor spune peste un an, la iarna – nu prea stiu. Cred ca este prima lectie adevarata pentru Uniunea Europeana, pana la urma se pare ca a avut dreptate cancelarul Germaniei, care s-a opus de la inceput si pana la sfarsit cu imprumuturile date Greciei, care se pare acum ca nu vor putea fi rambursate.

Grecia - Criza

Grecia in criza – băncile închise pana pe 6 iulie

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Grecia-Criza.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Grecia-Criza-150x150.jpgWebTLStiri ExterneExtern
Pana pe 6 iulie bancile din Grecia vor sta cu usile inchide, iar cine va dori sa faca retrageri va putea sa ia de la bancomate doar 60 de euro, deci pana la urma a avut dreptate Ministerul de Externe - plecati cu bani lichizi in Grecia, cardul s-ar putea...