Asa cum stiti Grecia a ajuns in incapacitate de plata de curand, a trecut printr-un refernendum si la final a accpetat conditiile drastice impuse de creditori. Chiar daca statul elen a fost imprumutat de catre troica mondiala, problema datoriei ramane, caci cumva vor trebui platite datoriile. Deja multe dintre activele detinute de stat sunt puse gaj, ceea ce inseamna ca daca nu se platesc banii celor ce au imprumutat Grecia, acestia vor deveni proprietarii multor bunuri din peninsula.

Insule de vanzare in Grecia la pret acceptabil

Nimeni nu stie exact cate insule are Grecia iar estimarile sunt destul de inexacte, mergand de la putin peste o mie si ajungand la peste sase mii, dar ceea ce este cert este faptul ca zeci de insule grecesti sunt scoase acum la mezat. Cat costa o insula, iata o intrebare la care incercam sa gasim raspunsul acum. Multe dintre ele sunt la pret de apartament intr-o capitala a lumii, pornind de la cateva sute de mii de euro si ajungand pana la zeci de milioane de euro. Evident totul depinde de marimea insulei, daca sunt sau nu locuite, etc.

Chiar daca o parte din insule sunt in proprietate privata statul ar avea de castigat, caci sunt taxe si impozite de platit, iar daca turismul se va relansa pe aceste insule, este evident ca vor incepe sa apara si bani la bugetul Greciei.

Totusi pentru multi romani visul de a avea o insula in proprietate nu se poate realiza in Grecia, insa sunt destule de vanzare la repturi mai mici decat ale unei masini, trebuie doar sa stii unde s ale cauti. Vom reveni in curand cu informatii despre cele mai ieftine insule de vanzare si detalii legate de modul in care poti deveni proprietarul uneia dintre ele.

Insula de vanzare

Insula de vanzare in Grecia

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Insula-de-vanzare.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Insula-de-vanzare-150x150.jpgWebTLTurismExtern,Grecia
Asa cum stiti Grecia a ajuns in incapacitate de plata de curand, a trecut printr-un refernendum si la final a accpetat conditiile drastice impuse de creditori. Chiar daca statul elen a fost imprumutat de catre troica mondiala, problema datoriei ramane, caci cumva vor trebui platite datoriile. Deja multe dintre...