Formula 1 a fost mereu pentru mine un adevarat miracol, am privit cursele de pe vrema cand David Coulthard si Ayrton Senna da Silva erau principalii protagonisti, insa nu am putut niciodata sa accept tragediile de pe pista. Iata ca azi dupa o lunga suferinta inca un pilot ne-a spus pentru totdeaua la revedere, este vorba de indragitul Jules Bianchi. Ferrari este de data asta echipa care pierde inca un pilot, sacrificat pe altarul vitezei la maxim.

Doliu in Formula 1 – Jules Bianchi s-a stins din viata

Daca nu am fi rationali ne-am mira ca astfel de tragedii se intampla, pe de alta parte daca ne gandim la ce sa intamplat cu Michael Schumacher , accidentat departe de pista, poate ne mai schimbam parerea. Viata este imprevizibila si de multe ori sfarsitul tragic nu are legatura cu ceea ce faci zi de zi. Din pacate nu este si cazul lui Jules Bianchi, care anul trecut in luna octombrie a suferit un grav accident. De atunci medicii s-au chinuit sa-l tina in viata si sa-l aduca pe linia de plutire, dar Jules Bianchi a cedat si s-a ridicat spre cer.

Atat de tanar si cu un viitor stralucit in fata, nascut in 1989 – Jules Bianchi a avit o cariera fulminanta, culminand cu ocuparea locului 9 la Monaco, insa drumul sau catre victorie a fost curmat de accidentul din octombrie 2014.  A inceput cariera de pilor la Formula 3, pe car ea si castigat-o in 2009, apoi a visat mai mult si a ajuns in prima liga, Formula 1. Aici insa si-a gasit si sfarsitul, lasand familia si fanii indurerarati. Dumnezeu sa-l odihneasca!

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/jules-bianchi-a-decedat.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/jules-bianchi-a-decedat-150x150.jpgWebTLInformatiiFormula 1,Sport
Formula 1 a fost mereu pentru mine un adevarat miracol, am privit cursele de pe vrema cand David Coulthard si Ayrton Senna da Silva erau principalii protagonisti, insa nu am putut niciodata sa accept tragediile de pe pista. Iata ca azi dupa o lunga suferinta inca un pilot ne-a spus pentru totdeaua la...