Avem echipa avem valoare Delta Tulcea-i cea mai tare – asa ar suna pe stadion sloganul echipei locale din liga a 2-a, sau asa imi imaginez eu cel putin. Cum nu avem redactor la rubrica sport, nu stiu cum o sa facem fata in perioada urmatoare, caci ce ar fi un site local fara informatii din fotbal? Ce pot recunoaste sigur este ca stadionul din Tulcea nu pare pregatit pentru prima liga, la fel cum nici echipa infiintata de Consiliul Judetean nu prea da semne ca s-ar dori acolo.

Avem echipa avem valoare Delta Tulcea-i cea mai tare

Din cate am inteles nici jucatori locali nu prea sunt, dar asa e in fotbal – cauti la altii pe cel mai bun, se pare ca noi tulcenii asta am gasit. Daca te uiti si la suporterii de pe FaceBook – undeva in jur de 1.400 este clar, desi daca ar fi toti pe stadion la meciuri, poate ar fi ceva. Insa daca ati remarcat, tribunele sunt mai mereu goale, chiar daca de exemplu in meciul cu CFR Constanta am invins cu sase la zero! Deci sunt altii mai cu probleme decat noi, doar ca desi sportul ar trebui sa faca parte din viata noastra a tuturor, si acest sector este cam deficitar la Tulcea. Pacat, imi place fotbalul si poate reusim sa avem si noi o echipa in liga 1 – ce ziceti?

La final as dori sa va invit sa participati si voi la rubrica sportiva, este pacat sa nu avem un redactor de sport, chiar daca judetul nu se poate mandri cu rezultate exceptionale, poate si din lipsa noastra de interes pentru sport.

FC Delta Dobrogea Tulcea

Lotul echipei FC Delta Dobrogea Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/FC-Delta-Dobrogea-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/FC-Delta-Dobrogea-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiSport
Avem echipa avem valoare Delta Tulcea-i cea mai tare - asa ar suna pe stadion sloganul echipei locale din liga a 2-a, sau asa imi imaginez eu cel putin. Cum nu avem redactor la rubrica sport, nu stiu cum o sa facem fata in perioada urmatoare, caci ce ar...