Simona Halep eliminata de la Wimbledon in primul tur pentru prima data in ultimii doi ani, dupa ce acest lucru s-a mai intamplat in 2013 la Roland Garros. Vestea nu ar fi atras atentia daca Simona Halep nu ar fi spus reporterilor ca a renuntat la concediul sau din Romania din anul acesta. Vizibil afectata de infrangera in trei seturi, tensimena noastra a declarat ca se simte atacata de presa din Romania, asa ca desi de obicei dupa fiecare turneu revenea acasa, de data aceasta ia in considerare ofertele din alte tari.

Simona Halep eliminata de la Wimbledon in primul tur

Sa nu uitam ca Simona Halep este in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, faptul ca a fost invinsa inca din primul tur la Wimbledon arata ca sportiva nu era pregatita moral pentru acest turneu. De aceiasi parere sunt toti analistii, bazati in primul rand pe raspunsurile negativiste date de sportiva in ultimul timp. Eu cred doar ca Simona Halep nu este inca pregatita psihic sa devina numarul 1 in tenisul feminin, insa mai cred ca acest moment va veni cu siguranta.

Dar si in cazul in care locul trei va fi cel pe care va ramane sportiva noastra, cred ca ar fi bine sa fim mandri, nu sa comentam. Pana la urma noi ce facem, cu ce ne putem lauda ca realizari personale? Cu comentariile despre primii trei din clasamentul ATP? Sa fim seriosi, persoane ca Mircea Badea nu vor ajunge niciodata aici, insa de criticat si verificat moralul sportivelor, nu se va lasa prea curand, din asta traieste.

Simona Halep eliminata de la Wimbledon

Simona Halep eliminata de la Wimbledon pentru a doua oara in ultimii doi ani

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Simona-Halep-eliminata-de-la-Wimbledon.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Simona-Halep-eliminata-de-la-Wimbledon-150x150.jpgWebTLStiri ExterneSport
Simona Halep eliminata de la Wimbledon in primul tur pentru prima data in ultimii doi ani, dupa ce acest lucru s-a mai intamplat in 2013 la Roland Garros. Vestea nu ar fi atras atentia daca Simona Halep nu ar fi spus reporterilor ca a renuntat la concediul sau din Romania...