Daca majoritatea site-urilor se ingrijesc sa ne dea doar vesti triste, noi vrem sa va dam una buna, romanul supranumit Mount Mike este titular in nationala Germaniei la volei, iar asta nu este totul, a reusit sa castige de curand, desi este doar de 18 luni in lotul nemtilor, bronzul la Mondialele din Polonia si primul loc la Jocurile europene. Numele sau vine din baschet, sport pe care l-a practicat pana la 19 ani,insa se vede ca statura sa impresionanta, avand 2 metri si 10 centimetri l-a ajutat si in volei.

Mount Mike in nationala Germaniei

Nu tocmai tanar, Mount Mike sau pe numele sau real Michael Andrei tine stacheta ridicata, desi nu mai este de mult tanara speranta. La cei 30 de ani ai sai, romanul reuseste sa ridice echipa Germaniei la un nivel la care nici nu visasera. Poate credeti ca asa suntem noi romanii, laudarosi, insa aceste cuvinte sunt spuse de nemti, nu de noi. Dupa o lunga perioada in care voleiul din Germania nu reusea sa vada cum arata clasamentul in partea sa superioara, iata ca romanul a reusit sa-i aduca in elita acestui sport in doar cateva luni.

Chiar daca discutam despre sport in general, trebuie sa va spunem ca Michael Andrei e nascut pe plaiuri dobrogene, la Constanta. Culmea este ca nemtii i-au facut o pagina pe wikipedia, romanii nu! Cum este posibil sa nu ne mandrim macar cu cei din elita mondiala, nu stiu, insa portalul Info Tulcea nu va ezita sa va vorbeasca mereu despre romanii care ne fac cinste.

Mount Mike la fileu

Mount Mike la fileu cu naționala Germaniei

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Mount-Mike-la-fileu.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Mount-Mike-la-fileu-150x150.jpgWebTLStiri ExterneSport
Daca majoritatea site-urilor se ingrijesc sa ne dea doar vesti triste, noi vrem sa va dam una buna, romanul supranumit Mount Mike este titular in nationala Germaniei la volei, iar asta nu este totul, a reusit sa castige de curand, desi este doar de 18 luni in lotul nemtilor, bronzul la...