In situatia actuala din Ucraina si cu Rusia din ce in ce mai nervoasa si hotarata sa nu cedeze nicio palma de pamanat din ceea ce a aocupat, ba mai mult – decisa sa mai acapareze teren, NATO trimite tehnologie de ultima generatie in Romania si in tarile Baltice. Daca pana acum s-a limitat doar la arme cat de cat conventionale, iata ca administratia americana a convins partenerii europeni ca este momentul ca armament conventional de ultima generatie sa pazeasca granitele UE si NATO de invazia ruseasca – previzibila dar nu iminenta.

Tehnologie NATO de ultima generatie in Romania

Se spune ca rachetele ASTER nu pot fi oprite din drum, ele avand incredibilul grad de lovire a tintei de 100%! Acestea vor fi acum prezente si in Romania, pentru a apara granita NATO de o posibila invazie ruseasca. Avionul de luptă F-22 Raptor este un mister pentru toata lumea, se spune ca este cel mai puternnic si mai complex avion de lupta din lume, iar acesta va pazi granita aeriana a Romaniei, a Tarilor Baltice si a restului de parteneri NATO aflati in imediata vecinatate a aramatelor rusesti.

Daca la Marea Neaga britanicii vor aduce si renumitele Supersonic Antiship Missile, cele care nu pot fi detectate si pot lovi pe neasteptate navele rusesti de la Sevastopol, putem spune ca vom fi aparati de cele mai noi tehnologii pe care NATO le are in acest moment. Fara a face apologia occidentului, Vladmir Putin se pare ca nu intelege ca oricat ar dori el sa isi umfle muschii, nu te poti pune cu o lume intreaga si sa si castigi!

NATO inarmeaza Romania

NATO inarmeaza Romania cu armament de ultima generatie

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/NATO-inarmeaza-Romania.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/NATO-inarmeaza-Romania-150x150.jpgWebTLStiri ExterneExtern
In situatia actuala din Ucraina si cu Rusia din ce in ce mai nervoasa si hotarata sa nu cedeze nicio palma de pamanat din ceea ce a aocupat, ba mai mult - decisa sa mai acapareze teren, NATO trimite tehnologie de ultima generatie in Romania si in tarile Baltice....