Cariera mea de profesor in judetul tulcea a fost scurta dar plina de peripetii, mai intai la Liceul Spiru Haret Tulcea pe vremea domnului Calenic, la liceul Naval pe vremea domnului director Antohi, la Liceul de Arte George Georgescu si cum altfel, la liceul din Isaccea. Raman totusi la parerea ca admiterea la Liceul Spiru Haret din Tulcea ramane cea mai grea incercare pentru un elev tulcean. An de an lupta se da intre acest liceu si la fel de cunoscutul Grigore Moisil.

Admitere la Liceul Spiru Haret Tulcea

Nu pot spune ca amintirile mele despre Liceul Spiru Haret din Tulcea sunt deosebite, pe vremea aceea laboratoarele nu erau ca acum, iar eu eram prea tanar ca sa fac compromisuri. Totusi faptul ca si azi, dupa 20 de ani inca mai trec fostii elevi pe langa mine si ma saluta cu “domnule profesor” ma face sa fiu mandru ca am avut sansa de a preda la unul dintre cele mai bune licee din oras si evident judet.

Am facut atunci cunostinta cu internetul, fiind printre primii care a vazut cum functioneaza o retea Linux la distanta, anii au trecut si azi instalam sistemul de operare pe site-uri, pentru a le gazdui. Nu-mi mai aduc aminte numele colegilor – ma refer evident la profesori, dar stiu ca stateam minute bune dupa ce se suna de intare sa facem filozofie, spre bucuria elevilor.

Daca esti si tu elev sau profesor la Liceul Spiru Haret te invitam sa ne spui parerea ta despre anii petrecuti pe bancile scolii sau la catedra, mi-ar face placere sa stiu ca am fost candva impreuna pe holurile, in cancelarie sau in salile de clasa. Vom revenui an de an cu informatii despre admiterea la liceu, cu informatii utile pentru profesori si elevi. Pana atunci, sa auzim numai de bine!

Liceul Spiru Haret Tulcea

Admitere la Liceul Spiru Haret Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Liceul-Spiru-Haret-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Liceul-Spiru-Haret-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiInvatamant
Cariera mea de profesor in judetul tulcea a fost scurta dar plina de peripetii, mai intai la Liceul Spiru Haret Tulcea pe vremea domnului Calenic, la liceul Naval pe vremea domnului director Antohi, la Liceul de Arte George Georgescu si cum altfel, la liceul din Isaccea. Raman totusi la parerea ca...