Rezultate finale la Bacalaureatul din 2015 de la Liceul Grigore Moisil din Tulcea nu au surprins pe nimeni, ca de altfel in toata tara. Nu stiu daca de vina este sistemul de invatamant sau sistemul in care traim azi, cand interesul pentru scoala scade de la an la an. Proba la limba romana a fost in data de 29 iunie, a inceput la ora 9:00 si elevii au avut la dispozitie trei ore pentru a duce la bun sfarsit primul test. Pa data de 30 iunie cei care au avut de sustinut proba la limba materna au dat si ei ochii cu subiectele.

Rezultate finale BAC Liceul Grigore Moisil

 A treia zi a Bacalaureatului este destinata materiei de baza, matematica sau istorie, in functie de profil. Ultima proba este pe data de 3 iulie si este dedicata probei la alegere – specializare. Rezultatele vor fi afisate pe data de 6 iulie, apoi va urma perioada de rezolvare a contenstatiilor. Rezolvarea contestatiilor si afisarea datelor finale are loc in data de 10 iulie. Cei car enu au trecut probele vor putea sa-si incerce norocul in sesiunea de toamna.

Daca ne uitam la rezultatel ede la evaluarea nationala, cand peste 75% dintre elevi au luat note de trecere, am crede ca la testul final, adica la Bacalaureat ar trebui sa fie mai bine. Iar daca ne gandim la liceul Grigore Moisil din Tulcea este unul dintre cele mai bune din judetul Tulcea, atunci sperantele ar trebui sa fie si mai mari. Intrecerea dintre primii doi clasati, adica Liceul Spiru Haret si Moisil continua si anul acesta. Anul trecut singura medie de 10 a apartinut unui elev de la Grigore Moisil, iar pe judet rata de promovabilitate abia daca a trecut cu putin peste 50%. Sa vedem ce va fi in 2015!

Rezultate finale BAC Liceul Grigore Moisil

Rezultate finale BAC Liceul Grigore Moisil sesiunea iunie – iulie 2015

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Rezultate-finale-BAC-Liceul-Grigore-Moisil.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Rezultate-finale-BAC-Liceul-Grigore-Moisil-150x150.jpgWebTLInformatiiInvatamant
Rezultate finale la Bacalaureatul din 2015 de la Liceul Grigore Moisil din Tulcea nu au surprins pe nimeni, ca de altfel in toata tara. Nu stiu daca de vina este sistemul de invatamant sau sistemul in care traim azi, cand interesul pentru scoala scade de la an la an. Proba la...