Crin Antonescu s-a nascut la Tulcea in anul 1959, a fost profesor de istorie la Isaccea, deci as putea spune c aam fost oarecum colegi – desi evident el nu a mai trecut pe la catedra de ani buni, nu mai stiu daca si azi postul sau este blocat pentru a nu permite altui titular sa-i ia locul. Ceea ce se stie mai putin despre Crin Antonescu, este faptul ca ain anul 1978 a castigat Olimpiada Nationala de Istorie. Deci pana la urma, la ceva se pricepe si senatorul nostru.

Crin Antonescu s-a nascut la Tulcea

Din cate vad pe WikiPedia sunt trecute alte locuri pe unde a predat Crin Antonescu, nimic despre liceul din Isaccea, poate ca asa si este – deci se pare ca predat in apropiere, la Niculitel. Nu stiu ce note a avut in facultate, faptul ca a repetat de doua ori cate un an, deci ca sa spunem direct, a fost repetent – are o explicatie, ne spune Crin Antonescu: a vrut sa le dea cu tifla comunistilor, cum nu stiu? A doua repetentie este legata de familie, voia sa fie cu sotia in Bucuresti. Pe bune? Asta e, dar cum spuneam, in urma rezultatelor la invatatura, olimpicul Crin Antonescu a ajuns la sat, in judetul Vaslui.

Ce stiu eu despre Crin Antonescu? Ca si-a ajutat prietenii sa ajunga in functii bunicele la stat, stiu pe unul care a ajuns un fel de sef la o directie nou infiintata, ceva legat de comunicatii, ce-si facea veacul prin cladiri obscure, fara birouri si scaune. Asa si trebuie, pana la urma de ce sa nu iei si tu o mica atentie, de la un vechi coleg? Zvonuri, nimic clar. Dar cert este ca azi Crin Antonescu este cunoscut ca cel mai somnoros parlamentar si cel mai chiulangiu! Avem cu ce ne mandri si noi tulcenii, nu-i asa?

Crin Antonescu la Tulcea

Crin Antonescu s-a nascut la Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Crin-Antonescu-la-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Crin-Antonescu-la-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiPolitic
Crin Antonescu s-a nascut la Tulcea in anul 1959, a fost profesor de istorie la Isaccea, deci as putea spune c aam fost oarecum colegi - desi evident el nu a mai trecut pe la catedra de ani buni, nu mai stiu daca si azi postul sau este blocat...