Info Tulcea vrea sa vina in sprijinul cititorilor sai, asa ca a scos la concurs sase posturi de redactori pentru portalul nostru. Perioada de proba este de trei luni, timp in care vei primi un cont de editor pe site, vei scrie despre ce vrei si crezi ca te pricepi mai bine, iar daca totul merge OK, vei fi angajat cu forme in regula. In afara de cei sase redactori, pentru rubricile de pe site mai anganajm si patru agenti publicitari, care pot incepe munca chiar de azi.

Info Tulcea angajeaza redactori

In afara de cei 10 angajati suntem in cautarea de colaboratori ocazionali sau permanenti, tulceni care vor sa spuna ceva con-judetenilor lor, care vor sa-si faca un portofoliu pentru o viitoare angajare, etc. Acum sa vedem ce este cu cei ce vor sa se angajeze ca agenti publicitari.

Agent publicitar Info Tulcea: in mod evident acestia vor aduce publicitate pe site-ul nostri – sau pe site-urile din reteaua noastra, peste 80 la numar, publicitate ce consta in bannere, articole de promovare, etc. In mod evident veti fi remunerati pentru acest serviciu, cu 50% din sumele pe care le strangeti din publicitate. Mi se pare normal, noi punem suportul iar voi munca. Pretul pentru publicitate este in principiu de 10 euro, pentru banere cu plata lunara – evident ca se poate si anticipat, pentru articole de promovare pretul ar trebui sa fie de 20 de euro. taxa fixa. Insa va lasam pe voi sa stabiliti pretul, in functie de situatie.

Redactori Info Tulcea: evident acestia vor scrie articole, la nloi pe site sau daca vor pe site-uri precum Ghimpele.Info sau WebZone, doar doua exemple din cele peste 80 de site-uri din portofoliul nostru. In principal ne intereseaza pentru noi, caci site-ul este la inceput si avem nevoie de informatii proaspete din judetul Tulcea. Ne puteti scrie la rubrica Contact.

Copywriter Tulcea

Info Tulcea angajeaza redactori

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Copywriter-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Copywriter-Tulcea-150x150.jpgWebTLLocuri de muncaOferte
Info Tulcea vrea sa vina in sprijinul cititorilor sai, asa ca a scos la concurs sase posturi de redactori pentru portalul nostru. Perioada de proba este de trei luni, timp in care vei primi un cont de editor pe site, vei scrie despre ce vrei si crezi ca te...