Daca esti indragostit de broderie, probabil ca ai auzit deja de firma Luca’s din Chisinau, unul dintre cei mai importanti producatori de kit-uri pentru goblene. Daca DA, atunci indiferent ca ai mai cusut un it de la Luca’s sau nu, te invitam sa admiri galeria cu poze si sa vezi ce noutati au mai aparut, iar daca-ti plac, comanda-le pe cele care-ti plac. Acum au ajuns si la Tulcea, poti comanda oricand online. Cauta pagina Kit Goblen pe facebook, sau grupul de discutie, te asteapta aproape 5.000 de broderite pe fiecare din ele.

Kit-uri Luca’s la Tulcea

Dupa ce ai admirat it-urile pentru goblene de la Luca’s Chisinau ai decis sa faci o comanda, dar nu stii cum? Simplu de tot, ori le lasi aici o adresa a profilului tau de pe facebook, ori intri pe pagina it Goblen si lasi acolo mesajul tau. Fiecare kit are un cod, care incepe cu G daca este vorba de un goblen sau cu B daca este o broderie. Presupunem ca deja stii care este deosebirea, Cele cu codul B se cos in cruce iar cele cu codul G se cos in stil goblen. Daca am lamurit treaba asta, inseamna ca nu va mai ramane decat sa va alegeti modelele si sa comandati.

In afara de faptul ca le veti cumpara direct de la un dealer autorizat, deci la prima mana, coletul va sosi direct la tine acasa prin posta, deci totul este foarte simplu. Din pacate in acest moment nu exista varianta platii ramburs, insa este posibil sa gasim in scurt timp o solutie, cel putin pentru anul 2016.

Kit Luca's Chisinau

Kit-uri Luca-s la Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Kit-Lucas-Chisinau.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Kit-Lucas-Chisinau-150x150.jpgWebTLInformatiiOferte
Daca esti indragostit de broderie, probabil ca ai auzit deja de firma Luca's din Chisinau, unul dintre cei mai importanti producatori de kit-uri pentru goblene. Daca DA, atunci indiferent ca ai mai cusut un it de la Luca's sau nu, te invitam sa admiri galeria cu poze si sa...